Samen dommelen en uitrusten
search
  • Samen dommelen en uitrusten

Samen dommelen en uitrusten

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Rien de Heer / Samen dommelen en uitrusten***

2011 Eerder verschenen van Rien de Heer (1959) bij uitgeverij Boekenbent vier gedichten bundels. “Samen, dommelen en uitrusten” is zijn nieuwste werk. Hierin beschrijft hij, zowel in 15 korte verhalen als in meer dan 100 gedichten, het leven van iemand die binnen vijf dagen zijn moeder verliest. Op een maandag wordt totaal onverwacht ontdekt dat ze kanker heeft en na een korte maar hevige strijd komt ze diezelfde week op vrijdag te overlijden. Haar laatste wens was een boek over haar en wat haar overkomen is. “Samen, dommelen en ui...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Rien de Heer / Samen dommelen en uitrusten***

2011 Eerder verschenen van Rien de Heer (1959) bij uitgeverij Boekenbent vier gedichten bundels. “Samen, dommelen en uitrusten” is zijn nieuwste werk. Hierin beschrijft hij, zowel in 15 korte verhalen als in meer dan 100 gedichten, het leven van iemand die binnen vijf dagen zijn moeder verliest. Op een maandag wordt totaal onverwacht ontdekt dat ze kanker heeft en na een korte maar hevige strijd komt ze diezelfde week op vrijdag te overlijden. Haar laatste wens was een boek over haar en wat haar overkomen is. “Samen, dommelen en uitrusten” beschrijft deze periode en geeft een beeld van de uitwerking die het heeft als iemand in zijn leven met een dergelijk feit wordt geconfronteerd.

De schrijver is als geen ander betrokken geweest bij deze periode. Het is hem namelijk zelf overkomen. Zijn gedichten zijn zoals altijd, kort, veelzeggend en in een voor iedereen herkenbare stijl en zijn verhalen sluiten naadloos op deze stijl van schrijven aan.

2011 / 9789085708179 / Hardcover / 194 pagina's
Heer
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.