Van mannen en meisjes
search
  • Van mannen en meisjes

Van mannen en meisjes

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Van mannen en meisjes / Xandra Lammers***

Een jonge vrouw reist in een zomer naar Boedapest,waar ze een bezoek zal brengen aan vrienden van haargrootouders. Tot haar teleurstelling voert haar gastheerhaar naar een buitenwijk met hoge betonnenflats, waar hij haar onderbrengt in zijn kleine driekamerflat,die hij deelt met zijn ziekelijke vrouw. Al snelblijkt de jonge vrouw dat de oude man verrassingenvoor haar in petto heeft. Op een dag brengt hij haarnaar een jongere vriend in de stad, bij wie ze wordtachtergelaten. Ontsnappen is geen optie; er rest haarniet anders dan zijn ero...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Van mannen en meisjes / Xandra Lammers***

Een jonge vrouw reist in een zomer naar Boedapest, waar ze een bezoek zal brengen aan vrienden van haar grootouders. Tot haar teleurstelling voert haar gastheer haar naar een buitenwijk met hoge betonnen flats, waar hij haar onderbrengt in zijn kleine driekamerflat, die hij deelt met zijn ziekelijke vrouw. Al snel blijkt de jonge vrouw dat de oude man verrassingen voor haar in petto heeft. Op een dag brengt hij haar naar een jongere vriend in de stad, bij wie ze wordt achtergelaten. Ontsnappen is geen optie; er rest haar niet anders dan zijn erotische fantasieën te ondergaan. Als ze weer thuis is van haar vakantie, vertelt ze niemand van haar bizarre ervaringen. De ouders van de jonge vrouw hebben meer oog voor haar bijzonder mooie zuster, die erg ambitieus is.

Thuis in haar appartement in de stad schrijft haar oudere gehuwde pianoleraar haar lange brieven, vervuld van verlangen. Een intrigerende buurman geeft een beslissende wending aan haar leven, iets wat zijn jaloerse stiefzuster met alle macht wil voorkomen.

Eerder schreef Xandra Lammers Voor niemand, Droomwijk in scherven en Verdwenen vrouw.

ISBN 9789463281560 | Paperback | 146 pagina's
Lammers
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.