Marie José
search
  • Marie José

Marie José

€ 19,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Marie-José / Humphrey Dahlberg***

Marie-José is een vrouw van rond de dertig, die een broer-zus verhouding heeft in haar huwelijk. Zij doet er alles aan om bij haar man onder de aandacht te komen.Door zijn hobby, die hij intens beleeft ontbreekt bij hem alle belangstelling voor haar. Marie-José, koestert haar vrouw-zijn en gaat dan ook uitdagend gekleed de stad in om bekeken te worden. Zij doet er alles aan om op te vallen en zo ontmoet zij John Lindeman, een vertegenwoordiger in diepvriesproducten, die valt voor haar charmes. John is een sociaal bevlogen man, die erg gewaarde...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Marie-José / Humphrey Dahlberg***

Marie-José is een vrouw van rond de dertig, die een broer-zus verhouding heeft in haar huwelijk. Zij doet er alles aan om bij haar man onder de aandacht te komen. Door zijn hobby, die hij intens beleeft ontbreekt bij hem alle belangstelling voor haar. Marie-José, koestert haar vrouw-zijn en gaat dan ook uitdagend gekleed de stad in om bekeken te worden. Zij doet er alles aan om op te vallen en zo ontmoet zij John Lindeman, een vertegenwoordiger in diepvriesproducten, die valt voor haar charmes. John is een sociaal bevlogen man, die erg gewaardeerd wordt door zijn vrienden en als er problemen zijn kunnen ze altijd bij hem terecht. Marie-José verlaat haar man en betrekt een appartement in de stad. Ze begint een verhouding met John. Marie-José zet echter haar uitdagende leven voort. John probeert met alle macht haar leven zin te geven, zij raakt aan de drank en is het spoor volkomen bijster.

Een indringende roman waarin motieven van erotiek, schuld, angst en kwaadheid een emotionele en symbolische betekenis krijgen.

'Prachtig geschreven, herkenbaar, smaakvol en verrassend.'
Helen.

Een subtiel geschreven roman over een relatie en haar geheimen.'
Romy.

'Marie-José is een sensuele en onthutsende roman over de zoektocht van een vrouw naar de waarheid in de liefde, ongeacht de consequentie.'
Victoria.

De personages zijn levendig beschreven en het verhaal berust, hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, op autobiografische ervaringen.

2015 | 9789462037762 | Paperback | 254 pagina's
Dahlberg
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.