Bruiloft regelen & zo
search
  • Bruiloft regelen & zo

Bruiloft regelen & zo

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Bruiloft regelen & zo / Els Knoope***
Inclusief fiets- en wandeltochten


Sophie-Coco heeft de hoge hakken aangetrokken en haar vriend Paulten huwelijk gevraagd. Gelukkig zei hij ‘ja.’ Hoe haar huwelijksdageruit moet zien weet ze al sinds ze Barbie met Ken liet trouwen. Eenechte prinsessenjurk, vervoer in een ronde roomwitte koets die wordtgetrokken door witte paarden, een feest in een kasteel. Gelukkig zijn erin het Groene Woud genoeg kastelen en mooie plekjes voor de foto’s.

Maar dan wordt Sophie-Coco gevraagd om 9 maanden in New Yorkte werken. Daarom vraagt ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Bruiloft regelen & zo / Els Knoope***
Inclusief fiets- en wandeltochten


Sophie-Coco heeft de hoge hakken aangetrokken en haar vriend Paul ten huwelijk gevraagd. Gelukkig zei hij ‘ja.’ Hoe haar huwelijksdag eruit moet zien weet ze al sinds ze Barbie met Ken liet trouwen. Een echte prinsessenjurk, vervoer in een ronde roomwitte koets die wordt getrokken door witte paarden, een feest in een kasteel. Gelukkig zijn er in het Groene Woud genoeg kastelen en mooie plekjes voor de foto’s.

Maar dan wordt Sophie-Coco gevraagd om 9 maanden in New York te werken. Daarom vraagt zij haar chaotische zus Marie-Louise om de bruiloft te regelen. Deze gaat de puntjes op de i zetten of beter gezegd: ‘De poppetjes op de taart.’
Maar wordt het wel een sprookjeshuwelijk met een gelukkig einde?

Het verhaal speelt zich af in het Groene Woud. Dit is het gebied tussen ’s-Hertogenbosch-Tilburg- Eindhoven. Dit boek haakt in op het Vincent van Goghjaar (2015) en het Jheronimus Boschjaar. (2016) Achter in het boek staan verrassende fiets en wandeltochten door het Groene Woud.

Meer informatie over het boek en de auteur Els Knoope kunt u vinden op elsknoope.nl.

2014 | 9789462036468 | Paperback | 310 pagina's met fiets en wandelroutes
Knoope
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.