Ebook De vergeten jaren
search
  • Ebook De vergeten jaren

Ebook De vergeten jaren

€ 9,95
Inclusief BTW

Ebook De vergeten jaren / Marian Werkman

Direct beschikbaar

Na een zoektocht van uren vonden we papa huilend op een bankje in een klein dorp zo'n tien kilometer uit de buurt.`Ik weet het niet meer, ik weet het niet meer, snikte hij.Ik voelde me net zo ontredderd als de kwetsbare man die ik nauwelijks nog herkende.

Eveline zorgt voor haar demente vader. Terwijl zijn geheugen afneemt, nemen de raadsels rondom zijn leven toe. Hoe goed kent Eveline haar vader eigenlijk? Moet ze zijn verwarde opmerkingen toch serieuzer nemen dan ze in eer...

Downloadartikelen kun je niet annuleren of retourneren.

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Marian Werkman / Ebook De vergeten jaren

Na een zoektocht van uren vonden we papa huilend op een bankje in een klein dorp zo'n tien kilometer uit de buurt. `Ik weet het niet meer, ik weet het niet meer, snikte hij. Ik voelde me net zo ontredderd als de kwetsbare man die ik nauwelijks nog herkende.

Eveline zorgt voor haar demente vader. Terwijl zijn geheugen afneemt, nemen de raadsels rondom zijn leven toe. Hoe goed kent Eveline haar vader eigenlijk? Moet ze zijn verwarde opmerkingen toch serieuzer nemen dan ze in eerste instantie dacht? En hoe zit het met de geheimzinnige gebeurtenissen in het verpleeghuis voor alzheimerpatiënten, waarbij zelfs het landelijke nieuws wordt gehaald? De vergeten jaren is een aangrijpende en spannende roman vol onverwachte wendingen. Een herkenbaar verhaal voor ieder die te maken heeft met het ongrijpbare proces van dementie en het verwerken van het verlies van iemand die zo dichtbij is, maar toch zo ver weg.

Op jonge leeftijd maakte de auteur de dementie van haar vader mee. Haar ervaringen vormden de inspiratie voor het thema van dit boek, waarin een vader en dochter door omstandigheden nader tot elkaar komen.

Marian Werkman schreef Meneer Maus, Meer Maus en Hond te koop. Haar verhaal High Tea - over de verdwijning van Agatha Christie - werd genomineerd voor de shortlist van de Agatha Christie Whodunnit verhalenwedstrijd van Luitingh-Sijthoff.

Een ontroerend verhaal over de zorg en problemen van familieleden als hun naaste getroffen wordt door dementie.
- NBD/Biblion
Spannend en herkenbaar. Een boek dat leest als een trein!
De Boekenhoek -


Klik hier voor de paperback versie.

herdruk 2011 | ISBN 9789085709275 | 300 pagina's 

Werkman

Specifieke referenties

isbn
9789085709268

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.