Een wereld zonder zorgen
search
  • Een wereld zonder zorgen

Een wereld zonder zorgen

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Dick van Vierzen / Een wereld zonder zorgen***

Als ik morgen wakker word, wil ik blij zijn dat ik leef.Vanuit die gedachte heeft de schrijver gezocht naar deweg die leidt naar een betere samenleving waarin demens zelf verantwoordelijk is voor een leefbaar bestaanop aarde. Een droom binnen handbereik, waarover deschrijver aangeeft dat dit mogelijk is wanneer hieroverwereldwijd afspraken worden gemaakt.

Een wereld zonder zorgen is een realistische romanwaarin vier dagen worden beschreven uit het leven vaneen aantal hoofdpersonen in een nieuw gevestigde maatschappijZuid...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Dick van Vierzen / Een wereld zonder zorgen***

Als ik morgen wakker word, wil ik blij zijn dat ik leef. Vanuit die gedachte heeft de schrijver gezocht naar de weg die leidt naar een betere samenleving waarin de mens zelf verantwoordelijk is voor een leefbaar bestaan op aarde. Een droom binnen handbereik, waarover de schrijver aangeeft dat dit mogelijk is wanneer hierover wereldwijd afspraken worden gemaakt.

Een wereld zonder zorgen is een realistische roman waarin vier dagen worden beschreven uit het leven van een aantal hoofdpersonen in een nieuw gevestigde maatschappij Zuid-Limburg. Het verhaal speelt zich af in een tijd die gekenmerkt wordt door een goede verdeling van het werk en een verandering van het bestedingspatroon, waardoor meer vertier mogelijk is en het leven voor de mensen weer glans krijgt. Een leven in een samenleving die gebaseerd is op ondernemerschap, waarbij de politiek is verdwenen, religie niet meer domineert en geld is vervangen door registratie van tegoeden.

2011 / ISBN 9789085706892 / paperback / 306 pagina's
Vierzen
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.