Bidden helpt
search
  • Bidden helpt

Bidden helpt

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
L.C. Firet / Bidden helpt***

Wie zich wil verdiepen in het gebedsleven met zijn diverse verschijningsvormenen bijbehorende onderwerpen heeft met dit boek een gedegen werkje in handen.
‘Bidden helpt’ is een praktisch boek, dat voor iedereen iets nieuws heeft. Het biedt een scala aan hulpmiddelen om tot God te komen. Het boek is gelardeerd met prachtige teksten van mensen uit alle lagen van de kerk van 2000 jaar en er staan leuke anekdotes in. Het bevat uitspraken van kerkvaders en heiligen en behandelt onderwerpenals: ‘bidt de mens uit angst of uit aanbidding’, ‘geeft God...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

L.C. Firet / Bidden helpt***

Wie zich wil verdiepen in het gebedsleven met zijn diverse verschijningsvormen en bijbehorende onderwerpen heeft met dit boek een gedegen werkje in handen.
‘Bidden helpt’ is een praktisch boek, dat voor iedereen iets nieuws heeft. Het biedt een scala aan hulpmiddelen om tot God te komen. Het boek is gelardeerd met prachtige teksten van mensen uit alle lagen van de kerk van 2000 jaar en er staan leuke anekdotes in. Het bevat uitspraken van kerkvaders en heiligen en behandelt onderwerpen als: ‘bidt de mens uit angst of uit aanbidding’, ‘geeft God antwoord’, geloof en bijgeloof, wat is zonde, deugden en ondeugden en methoden om in de juiste gebedshouding te komen. Daarbij wordt rijkelijk geciteerd uit Bijbel, kerkvaders en heiligen en schrijver maakt gebruik van praktische psychologie. Ook komen onderwerpen aan de orde als heiligenverering, devoties en meditatietechnieken. Het boek is uitstekend geschikt voor mensen, die hun dagelijks leven willen heiligen.

Louis Firet (1949), is een katholieke leek die zijn gebedservaringen met anderen graag wil delen.

2008 / ISBN 9789085702658/ paperback / 246 pagina's
L.C. Firet
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.