Verbonden voor het leven
search
  • Verbonden voor het leven

Verbonden voor het leven

€ 14,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Verbonden voor het leven / Willem Lingeman

"Wanneer door dit boek één huwelijk gered kan worden, dan is het alle moeite waard geweest!"

Willem & Helen Lingeman
verbonden voor het leven

Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid was de verwarring rond huwelijk, echtscheiding en hertrouwen zo groot.

Het percentage echtparen dat hun huwelijk verbreekt lijkt onder christenen gelijke tred te houden met de seculiere wereld. Echtscheiding laat bij alle betrokkenen diepe sporen na. Kindere...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Verbonden voor het leven / Willem Lingeman

"Wanneer door dit boek één huwelijk gered kan worden, dan is het alle moeite waard geweest!"

Willem & Helen Lingeman
verbonden voor het leven

Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid was de verwarring rond huwelijk, echtscheiding en hertrouwen zo groot.

Het percentage echtparen dat hun huwelijk verbreekt lijkt onder christenen gelijke tred te houden met de seculiere wereld. Echtscheiding laat bij alle betrokkenen diepe sporen na. Kinderen lijden hier in het bijzonder onder, vooral als ze nog jong zijn.

Gemeenteleden, oudsten, ouderlingen, voorgangers en predikanten kijken machteloos toe en weten niet wat ze moeten doen. Sommigen van hen bevinden zich in dezelfde situatie of staan onder "druk" van binnen en buiten de gemeente, om zich te schikken naar de tijdgeest.

We bidden en hopen dat dit boek tot heil mag zijn, niet alleen voor hen die zich in moeilijke huwelijkssituaties bevinden, maar eveneens voor gemeenteleden, oudstenraden, pastorale werkers en voorgangers. Het is een uitstekend hulpmiddel, voor zowel persoonlijke studie als in groepsverband, zoals bijbelkringen en catechese.

Ook voor toekomstige huwelijkspartners is dit boek een aanrader.

Het huwelijk is ingesteld door God, om een afspiegeling te zijn van de relatie tussen de Heer Jezus en Zijn Gemeente.

Er is hoop voor herstel van gebroken huwelijken!

Veel om over na te denken. Hoewel er vragen overblijven, verdient dit boek een wijde verspreiding onder christenen. ir. Kees Fieggen, is leraar biologie en geeft Bijbellezingen.

‘Verbonden voor het Leven’ bepaalt ons bij het geschrevene in Gods Woord, over de bedoeling van het huwelijk. Het is een ernstige oproep en een heldere richtingwijzer. Tolle Lege! (‘Neem en lees!’). Jan Rein de Wit, hoofdredacteur Weet Magazine, hét christelijk populair wetenschappelijk tijdschrift.
www.weet-magazine.nl

'Verbonden voor het Leven' is een onmisbare bron voor iedereen die het verlangen heeft om te weten wat de Bijbel zegt over echtscheiding en hertrouwen!

Moge de Heer dit boek gebruiken om veel blinde ogen en dove oren te openen voor de waarheid van Zijn Woord, over het belangrijkste probleem waarmee de kerk en de wereld van vandaag worstelen.

'Verbonden voor het Leven' is van het begin tot het einde zeer boeiend en het verheugt me om te weten dat de Heer het zal gebruiken om vele 'gevangenen' te bevrijden! Als het één ziel redt dan is het het schrijven waard geweest, maar ik weet zeker dat het meer vrucht zal dragen!
Judy Zevenbergen, Canada

Zeventig jaar geleden zou deze oproep niet nodig geweest zijn. Iedere christen wist dat het huwelijk slechts wordt beëindigd door het overlijden van de echtgeno(o)t(e). Ik ben zo dankbaar voor dit licht in Europa.
Lulu Renteria de Terrones, Mexico

2014 | 9789462035713 | 200 pagina's | paperback
Lingeman
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.