Christus het Leven in ons leven
search
  • Christus het Leven in ons leven

Christus het Leven in ons leven

€ 10,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Stein Solberg / Christus het Leven in ons leven
De gemeenschap van de gelovigen met Christus

In dit boek bespreekt Stein Solberg centrale geloofswaarheden in het licht van de gemeenschap met Christus. Oorspronkelijk geschreven voor Noorse gebedshuizen binnen het Indremisjonsselskapet was o.a. het doel om de gemeenschapvan de gelovigen met Christus te versterken. Het verlossingsplan en de struktuur daarvan wordt op een gemakkelijk te begrijpen manier uitgelegd.
De schrijver verlangt om zowel voor het hart als voor het denken te schrijven.Zelf schrijft hij in het voorwoord...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Stein Solberg / Christus het Leven in ons leven
De gemeenschap van de gelovigen met Christus

In dit boek bespreekt Stein Solberg centrale geloofswaarheden in het licht van de gemeenschap met Christus. Oorspronkelijk geschreven voor Noorse gebedshuizen binnen het Indremisjonsselskapet was o.a. het doel om de gemeenschap van de gelovigen met Christus te versterken. Het verlossingsplan en de struktuur daarvan wordt op een gemakkelijk te begrijpen manier uitgelegd.
De schrijver verlangt om zowel voor het hart als voor het denken te schrijven. Zelf schrijft hij in het voorwoord: “Mijn verlangen is dat dit kleine boek nieuw licht en een verdiepte relatie met Christus mag geven aan velen. En dat men de rode draad in leer, leven en alles mag ontdekken: de eenheid met Christus.
Het boekje kan samengevat worden met drie woorden van Paulus in Kolossenzen 3,4:
“Christus ons leven”(HSV)

Stein Solberg (geb. 1952) is theoloog. Hij is evangelist geweest in de Indremisjon en vicarpriester in Halden. Thans is Solberg verbonden aan de stichting ‘Levende Steiner’ en is hij leider van Living Waters in Noorwegen. Hij heeft meegewerkt aan de revisie van de Norsk Bibel (1988). Solberg heeft verschillende artikelen geschreven en is schrijver van de boeken Pilegrimsveien (Lunde, Oslo, 1996) en Forenet med den Elskede (Lunde, Oslo 2008). Dit laatste boek is in 2010 in het Nederlands verschenen onder de titel: Verenigd met de Geliefde (Boekenbent, Jannum 2010).


2012 / ISBN 9789085709121 / 46 pagina's
Solberg
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.