Jassos!
search
  • Jassos!

Jassos!

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Jassos! / Jan de Kort, Bart de Vries

Jassos is ook verkrijgbaar in een luxe hardcoveruitvoering met ISBN 9789085705383 deze kost € 22,50Kies bij beschikbare opties voor hardcover of paperback.

Liefde maakt blind. In dit geval is de uitspraakbijna letterlijk te nemen. De auteur beschrijft indit boekje hoe hij in de loop van de afgelopen 25jaar langzaam blind werd. Centraal staan zijn vele reizennaar een klein dorp in het zuiden van Kreta, waarhij al die jaren kwam en terugkeerde. In korte anekdotesover verschillende families en mensen in Pitsidia,leren we hen en vooral...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Jassos! / Jan de Kort, Bart de Vries

Jassos is ook verkrijgbaar in een luxe hardcoveruitvoering met ISBN 9789085705383 deze kost € 22,50 Kies bij beschikbare opties voor hardcover of paperback.

Liefde maakt blind. In dit geval is de uitspraak bijna letterlijk te nemen. De auteur beschrijft in dit boekje hoe hij in de loop van de afgelopen 25 jaar langzaam blind werd. Centraal staan zijn vele reizen naar een klein dorp in het zuiden van Kreta, waar hij al die jaren kwam en terugkeerde. In korte anekdotes over verschillende families en mensen in Pitsidia, leren we hen en vooral ook hun omgeving kennen. Jassos is een Griekse groet, maar hier een uitnodiging kennis te maken met een bijzonder stukje Griekenland.

Jan de Kort (1951) is blind en slechthorend. Hij schreef eerder samen met Bart de Vries het boekje Onzintuigen, over doofblindheid. Verder schreef hij veel theaterstukken voor jongeren, waaronder Game Over, over pesten op school. Hij won een aantal prijzen voor zijn korte verhalen en was medeoprichter van de stichting OTwee, een zorginstelling voor doofblinde mensen.

2010 / ISBN 9789085705529 / paperback / 96 pagina`s met kleurenfoto's

J. de Kort
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.