Een pelgrimstocht naar Santiago
search
  • Een pelgrimstocht naar Santiago

Een pelgrimstocht naar Santiago

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Een pelgrimstocht naar Santiago / Jan de Hoon

In 2008 vertrok Jan de Hoon voor de derde maal te voet vanuit St.Jean Pied de Port in de Franse Pyreneeën naar Santiago de Compostela.Een pelgrimstocht naar Santiago is een verslag van een eenzamepelgrimage in de winter. Hij ging op zoek naar antwoordenwat de camino met je doet als er weinig pelgrims onderweg zijn. In2007 wandelde hij samen met de vele pelgrims. Hij tekende hun bijzondere en inspirerende verhalen op waarom ze naar Spanje warengekomen. Deze verhalen zijn terug te vinden in dit boek.

Jan de Hoon (Fijna...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Een pelgrimstocht naar Santiago / Jan de Hoon

In 2008 vertrok Jan de Hoon voor de derde maal te voet vanuit St. Jean Pied de Port in de Franse Pyreneeën naar Santiago de Compostela. Een pelgrimstocht naar Santiago is een verslag van een eenzame pelgrimage in de winter. Hij ging op zoek naar antwoorden wat de camino met je doet als er weinig pelgrims onderweg zijn. In 2007 wandelde hij samen met de vele pelgrims. Hij tekende hun bijzondere en inspirerende verhalen op waarom ze naar Spanje waren gekomen. Deze verhalen zijn terug te vinden in dit boek.

Jan de Hoon (Fijnaart, 1966) is journalist en fotograaf, storyteller en vragensteller, gids en reiziger. Hij is vaak onderweg op zoek naar bijzondere ontmoetingen of speciale momenten.

2009 / ISBN 9789085703785 / paperback 14,8 x 21 / foto's full-colour / 218 pagina's
J. de Hoon
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.