Goed Kauwe
search
  • Goed Kauwe

Goed Kauwe

€ 18,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Goed Kauwe / Jo Willems***

Deze bundel korte verhalen doet volledig recht aan despreuk ‘have stories to tell, not stuff to show’. Vaak met eenhumoristische ondertoon beschreven, getuigen alle verhalenvan reizen en reisjes, van avonturen en avontuurtjes,ver weg en dichtbij, lang geleden of zojuist pas gebeurd.Mijmeringen van een reiziger op leeftijd, maar nog altijdonderweg.

…Maar toch ontbrak het magische dat voor geld niet te koopis, die onbereikbare horizon van het onmetelijke, kinderlijkeavontuur. Ben dapper, neem risico’s en ga het avontuur nooituit de weg. Niets ka...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Goed Kauwe / Jo Willems***

Deze bundel korte verhalen doet volledig recht aan de spreuk ‘have stories to tell, not stuff to show’. Vaak met een humoristische ondertoon beschreven, getuigen alle verhalen van reizen en reisjes, van avonturen en avontuurtjes, ver weg en dichtbij, lang geleden of zojuist pas gebeurd. Mijmeringen van een reiziger op leeftijd, maar nog altijd onderweg.

…Maar toch ontbrak het magische dat voor geld niet te koop is, die onbereikbare horizon van het onmetelijke, kinderlijke avontuur. Ben dapper, neem risico’s en ga het avontuur nooit uit de weg. Niets kan de plaats innemen van de ervaring. Tegenwoordig geniet ik op een tropisch eiland van mijn bescheiden pensioentje, met in mijn tuin mijn eigen bananen, papaya en mangobomen. Maar terwijl ik dit schrijf word ik weer eens met de neus op de feiten gedrukt, aankomen is niet het doel van een reis. Het reizen zelf is het avontuur…

Het avontuur begint met de eerste stap. Verhalen van onderweg en van op weg zijn naar, die komen dan haast als vanzelf. Herinneringen zijn zoveel meer dan de honderden foto’s op je mobieltje. Het zijn juist vaak de verhalen erachter, die deze foto’s inhoud geven. Deze verhalen waren voor mij in ieder geval de moeite waard om vastgelegd te worden.

Jo Willems (1954) is geboren in Nederland en woont als pensionado op Curaçao. Zijn vrijetijd wordt verdeeld over twee passies, schrijven en tuinieren.

ISBN 9789463285018 | Paperback | 217 pagina
Willems

Specifieke referenties

isbn
9789463285018
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.