Met pijn in mijn hart ben ik gelukkig
search
  • Met pijn in mijn hart ben ik gelukkig

Met pijn in mijn hart ben ik gelukkig

€ 13,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Met pijn in mijn hart ben ik gelukkig / Roland Visser***

Het handgeschreven blog waarmee het begon,vloeit naargelang het verhaal vordert over in eenwaar reisverhaal van twee kameraden.
Het verhaal voert de lezer langs tractoren diemaïs vermalen, zingende Tanzanianen en neemtu mee achterop de razendsnelle bodaboda’s.
Van een klein weeshuis gelegen in hetbinnenland, naar de ijskoude omstandighedenvan de Kilimanjaro en weer terug naar idyllischeplekken, weggestopt in het paradijs vanZanzibar. Met pijn in mijn hart ben ik gelukkigvertelt het verhaal van twee reizigers op avo...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Met pijn in mijn hart ben ik gelukkig / Roland Visser***

Het handgeschreven blog waarmee het begon, vloeit naargelang het verhaal vordert over in een waar reisverhaal van twee kameraden.
Het verhaal voert de lezer langs tractoren die maïs vermalen, zingende Tanzanianen en neemt u mee achterop de razendsnelle bodaboda’s.
Van een klein weeshuis gelegen in het binnenland, naar de ijskoude omstandigheden van de Kilimanjaro en weer terug naar idyllische plekken, weggestopt in het paradijs van Zanzibar. Met pijn in mijn hart ben ik gelukkig vertelt het verhaal van twee reizigers op avontuur in Tanzania, vanuit de ogen en gedachten van de schrijver.

2015 | Paperback | 239 pagina's
Visser
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.