De nieuwe nomaden van Europa
search
  • De nieuwe nomaden van Europa

De nieuwe nomaden van Europa

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
De nieuwe nomaden van Europa / Henk van der Jagt***

Vrijetijdsbesteding speelt door de eeuwen heen een steeds belangrijker rol. Een manier om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven is kamperen.De tijd dat de huifkar als woonwagen werd gebruikt ligt ver achter ons. Een lange periode van tent en vouwwagen volgde tot steeds meer mensen zich voelden aangetrokken tot de caravan en de camper van tegenwoordig. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen “zwerven”, het zit ze in het bloed.
Mijn vrouw en ik hebben vele kampeerreizen gemaakt en onze ervaringen hebben we in dit b...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

De nieuwe nomaden van Europa / Henk van der Jagt***

Vrijetijdsbesteding speelt door de eeuwen heen een steeds belangrijker rol. Een manier om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven is kamperen. De tijd dat de huifkar als woonwagen werd gebruikt ligt ver achter ons. Een lange periode van tent en vouwwagen volgde tot steeds meer mensen zich voelden aangetrokken tot de caravan en de camper van tegenwoordig. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen “zwerven”, het zit ze in het bloed.
Mijn vrouw en ik hebben vele kampeerreizen gemaakt en onze ervaringen hebben we in dit boekje beschreven. Tevens hebben we getracht om ook zoveel mogelijk informatie over de bezochte landen en streken te vermelden.

Henk van der Jagt is in Spijkenisse geboren en is altijd geïnteresseerd geweest in creatieve bezigheden. Vooral tekenen, schilderen en schrijven waren een geliefde bezigheid. Het schrijven van boeken was een lang gekoesterde wens. Zijn pensionering was het moment om behalve reisverhalen ook andere gemakkelijk leesbare verhalen op papier vast te leggen.
Deze verhalenbundel berust op persoonlijke belevenissen hier daar opgeluisterd met een kwinkslag.

2015 / 9789462037892 / Paperback / 197 pagina's
Jagt
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.