Lekker verlangrijk
search
  • Lekker verlangrijk

Lekker verlangrijk

€ 15,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Lekker verlangrijk / Nynke Geertsma***
Gedichten
Lekker verlangrijk is een dichtbundel met 50 gedichten van dichter Nynke Geertsma over een bijzondere eigenschap van de mens: het hebben van verlangens. Het begint al op het moment dat we het levenslicht zien: we verlangen naar eten, drinken, aandacht, warmte, slaap en naarmate we ouder worden groeit dit rijtje steeds verder met nieuwe behoeften, begeertes, dromen, wensen, hunkeringen, bevliegingen. We willen altijd iets wat er nog niet is, of dat wat er wel was, maar voorbij of verloren is gegaan. Steeds weer meer, beter, anders...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Lekker verlangrijk / Nynke Geertsma***
Gedichten
Lekker verlangrijk is een dichtbundel met 50 gedichten van dichter Nynke Geertsma over een bijzondere eigenschap van de mens: het hebben van verlangens. Het begint al op het moment dat we het levenslicht zien: we verlangen naar eten, drinken, aandacht, warmte, slaap en naarmate we ouder worden groeit dit rijtje steeds verder met nieuwe behoeften, begeertes, dromen, wensen, hunkeringen, bevliegingen. We willen altijd iets wat er nog niet is, of dat wat er wel was, maar voorbij of verloren is gegaan. Steeds weer meer, beter, anders. Een spannender leven, dat grotere huis, naar buiten, naar binnen, een gezonder lijf. Verlangen is van alle tijden, van alle leeftijden en het wandelt en verandert met ons mee op ons levenspad.

Nynke Geertsma (1970) schrijft gedichten sinds haar vroege jeugdjaren. Vanaf het moment dat zij een pen kan vasthouden en leert schrijven, vertrouwt zij haar gedachten aan het papier toe, meestal op rijm. De liefde voor het schrijven en dichten wordt verder aangewakkerd als zij eind jaren ’80 Nederlands gaat studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen en kennismaakt met de vele kanten van de dichtkunst. Van 2015 tot 2017 is Geertsma stadsdichter van Amersfoort en realiseert in die periode tevens een serie muurgedichten van lokale dichters in de stad met bijbehorende wandelgids. Eind 2016 verschijnt haar eerste bundel met als titel ’52 Amersfoortse stadsgedichten en stadsgezichten’. Meer informatie? Mail naar nescionomen@planet.nl of kijk op de website http://muurpoezie033.blogspot.com/.

Geertsma

Specifieke referenties

isbn
9789463284172
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.