Ik ben het landschap
search
  • Ik ben het landschap

Ik ben het landschap

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Ik ben het landschap / Marian Mes

Ik ben het landschap is de postuumverschenen gedichtenbundel vanMarian Mes (1946 -2014).

Het schrijven van gedichten kwambij haar pas laat tot bloei. Opgeleidals beeldend kunstenaar was zijmeer bekend om haar tekentalent.Aanvankelijk legde zij zich vooraltoe op korte, puntige gedichten zoalsaforismen en haiku. In 1998 won zij een dichtwedstrijd enkwam zij in een schrijversgroepje dat haar heeft gestimuleerdte blijven dichten.

De natuur en de mensen om haar heen waren voor Marianbelangrijke inspiratiebronnen. Zo heeft zij o...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Ik ben het landschap / Marian Mes

Ik ben het landschap is de postuum verschenen gedichtenbundel van Marian Mes (1946 -2014).

Het schrijven van gedichten kwam bij haar pas laat tot bloei. Opgeleid als beeldend kunstenaar was zij meer bekend om haar tekentalent. Aanvankelijk legde zij zich vooral toe op korte, puntige gedichten zoals aforismen en haiku. In 1998 won zij een dichtwedstrijd en kwam zij in een schrijversgroepje dat haar heeft gestimuleerd te blijven dichten.

De natuur en de mensen om haar heen waren voor Marian belangrijke inspiratiebronnen. Zo heeft zij ook een paar gedichten gewijd aan mensen met dementie die zij in haar werk ontmoette. Daarnaast was dichten voor haar een vorm van zelfreflectie. Tobberijen en humor gaan daarbij hand in hand. Soms liet zij haar levendige fantasie de vrije loop en staat het spelen met taal voorop.

Pas aan het eind van haar leven heeft Marian besloten met deze selectie uit haar gedichten naar buiten te treden. Enkele gedichten zijn voorzien van illustraties van haar hand.

2014 | 9789462036413 | Paperback | 146 pagina's
Mes
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.