Het zwartwitte hondje zoekt zelf wel een baasje
search
  • Het zwartwitte hondje zoekt zelf wel een baasje

Het zwartwitte hondje zoekt zelf wel een baasje

€ 14,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Het zwartwitte hondje zoekt zelf wel een baasje / Lily Kohler

Een jong zwartwit hondje loopt bij zijn moederen zijn baas weg om zelf een eigen baas tegaan zoeken. Zijn reis gaat langs een aantalwonderlijke dorpjes, zoals het knuffeldierendorp,het Schone-Vrouwendorp en het Snoepmaar-raak-dorp. Maar het zwartwitte hondjevoelt zich nergens echt thuis. In elk dorp komthij teveel van het ene en van het andere tegen.Nu eens zijn de mensen knuffelziek, dan weerzijn zij ze overdreven schoon en netjes; nueens commanderen ze je tot je er simpel vanwordt, dan weer geven ze je zoveel lekk...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Het zwartwitte hondje zoekt zelf wel een baasje / Lily Kohler

Een jong zwartwit hondje loopt bij zijn moeder en zijn baas weg om zelf een eigen baas te gaan zoeken. Zijn reis gaat langs een aantal wonderlijke dorpjes, zoals het knuffeldierendorp, het Schone-Vrouwendorp en het Snoepmaar- raak-dorp. Maar het zwartwitte hondje voelt zich nergens echt thuis. In elk dorp komt hij teveel van het ene en van het andere tegen. Nu eens zijn de mensen knuffelziek, dan weer zijn zij ze overdreven schoon en netjes; nu eens commanderen ze je tot je er simpel van wordt, dan weer geven ze je zoveel lekkers dat je er misselijk van wordt.

Na veel omzwervingen komt het zwartwitte hondje tenslotte in het Van-alles-een-beetjedorp. Hier voelt hij zich pas echt op zijn gemak en vindt hij ook eindelijk zijn ideale baas.

2023 | 9789463285193 | Paperback | 75 pagina
Kohler

Specifieke referenties

isbn
9789463285193
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.