Moeder worden voor je 25ste
search
  • Moeder worden voor je 25ste

Moeder worden voor je 25ste

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Moeder worden voor je 25ste / Annet Heijerman

Jong moeder worden was vroeger heel gewoon, tegenwoordig is het een uitzondering. Vrouwen van nu kiezen voor een carrière en willen genieten van hun vrijheid voordat er eventueel kinderen komen. Maar terwijl de ene jonge vrouw het kinderen krijgen zo lang mogelijk uitstelt, kan de andere er toch bewust voor kiezen om moeder te worden. Of kiest zij er na een ongeplande zwangerschap voor om deze nieuwe uitdaging in haar levenaan te gaan.

In Moeder worden voor je 25ste beschrijft Annet Heijerman de ervaringen van jonge moeders....
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Moeder worden voor je 25ste / Annet Heijerman

Jong moeder worden was vroeger heel gewoon, tegenwoordig is het een uitzondering. Vrouwen van nu kiezen voor een carrière en willen genieten van hun vrijheid voordat er eventueel kinderen komen. Maar terwijl de ene jonge vrouw het kinderen krijgen zo lang mogelijk uitstelt, kan de andere er toch bewust voor kiezen om moeder te worden. Of kiest zij er na een ongeplande zwangerschap voor om deze nieuwe uitdaging in haar leven aan te gaan.

In Moeder worden voor je 25ste beschrijft Annet Heijerman de ervaringen van jonge moeders. Aan bod komen vragen als: Hoe is het om jong zwanger te zijn en moeder te worden? Veranderen de relaties met je partner, ouders en vrienden? Hoe ga je om met reacties op je leeftijd?

Al lezende zul je ontdekken dat jong kinderen krijgen veel voordelen met zich meebrengt. Door de vele eerlijke uitspraken van vrouwen die op jonge leeftijd moeder werden, is dit boek een bron van herkenning voor (aanstaande) jonge moeders.

Annet Heijerman (1973) is psycholoog en tekstschrijver. Ze kreeg zelf op jonge leeftijd twee kinderen.

2e herziene druk 2010 / ISBN 9789085706175 / 156 pagina's / Paperback
Heijerman
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.