in voor- en tegenspoed!
search
  • in voor- en tegenspoed!

in voor- en tegenspoed!

€ 18,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
In voor- en tegenspoed! / Carolien Langendijk***
Het verhaal van mijn moeder met Alzheimer

Negen jaar lang zorgde Carolien Langendijk met haar vader voor haar dementerende moeder. Samen worstelden zij tussen verstand en gevoel en gingen de strijd aan met verschillende hulpverleners om de juiste zorg te organiseren.In 2014 werd ook de vader van Carolien ernstig ziek, waardoor haar moeder naar een verpleeghuis moest. De ziekte van haar vader bracht met zich mee dat Carolien hem ten slotte naar een hospice moest brengen waar hij na twee weken overleed. En in diezelfde w...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

In voor- en tegenspoed! / Carolien Langendijk***
Het verhaal van mijn moeder met Alzheimer

Negen jaar lang zorgde Carolien Langendijk met haar vader voor haar dementerende moeder. Samen worstelden zij tussen verstand en gevoel en gingen de strijd aan met verschillende hulpverleners om de juiste zorg te organiseren. In 2014 werd ook de vader van Carolien ernstig ziek, waardoor haar moeder naar een verpleeghuis moest. De ziekte van haar vader bracht met zich mee dat Carolien hem ten slotte naar een hospice moest brengen waar hij na twee weken overleed. En in diezelfde week overleed ook haar moeder. Carolien verloor in één week tijd haar beide ouders.

In voor- en tegenspoed is mooi, ontroerend, pijnlijk realistisch, maar ook positief geschreven en zit vol praktische tips voor iedereen die voor een dierbare of cliënt zorgt.

2015 | ISBN 9789462039902 | Paperback | 96 pagina's
Langendijk
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.