Kop d'r veur
search
  • Kop d'r veur

Kop d'r veur

€ 19,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Kop d'r Veur - Mijn jaar met slokdarmkanker / Leo Preusting

In januari 2011 kreeg Leo Preusting (Nijmegen,1953) de diagnose slokdarmkanker te horen.Vanaf dat moment werd hij ondergedompeldin de wereld van kanker, dood, ziekenhuis enbehandelingen. Na bestralingen en chemo’s werdhij uiteindelijk geopereerd waarbij de slokdarmen een groot deel van de maag werden verwijderd.Van het overgebleven deel van de maag iseen zogeheten buismaag gemaakt.

In Kop d’r Veur beschrijft hij minutieus degebeurtenissen in de maanden vanaf de eersteklachten tot aan het begin van de herstelpe...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Kop d'r Veur - Mijn jaar met slokdarmkanker / Leo Preusting

In januari 2011 kreeg Leo Preusting (Nijmegen, 1953) de diagnose slokdarmkanker te horen. Vanaf dat moment werd hij ondergedompeld in de wereld van kanker, dood, ziekenhuis en behandelingen. Na bestralingen en chemo’s werd hij uiteindelijk geopereerd waarbij de slokdarm en een groot deel van de maag werden verwijderd. Van het overgebleven deel van de maag is een zogeheten buismaag gemaakt.

In Kop d’r Veur beschrijft hij minutieus de gebeurtenissen in de maanden vanaf de eerste klachten tot aan het begin van de herstelperiode na de operatie. Chronologisch, opmerkelijk direct en soms met humor laat hij zien wat er verandert in het leven van iemand die plotseling kankerpatiënt wordt. Vastberadenheid en een ongekend positief geloof in een goede afl oop hebben hem door deze moeilijke fase in zijn leven geleid.

Klik hier voor de website van Leo.

2013 / 9789462034259 / paperback / 252 pagina's
Preusting
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.