Tiet zat!
search
  • Tiet zat!

Tiet zat!

€ 19,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Cora Snip / Tiet zat!

Op donderdag 5 maart 2009 werdmijn wereld op z’n kop gezet. Ikkreeg op veertigjarige leeftijd dediagnose borstkanker. Wat er danallemaal gaat gebeuren is eigenlijkmet geen pen te beschrijven, maarhet is me toch gelukt.In dit boek vertel ik mijn verhaal.Met een gezonde dosis humor, want er valt genoeg telachen ook al ben je ernstig ziek. Mijn verhaal wordtaangevuld met ‘blogjes’ die ik op mijn Hyvespagina hebgeplaatst.

Dit boek is voor iedereen die net dezelfde diagnose heeftgekregen, voor diegene die er al midden in zitten, envoor de mensen die er ...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Cora Snip / Tiet zat!

Op donderdag 5 maart 2009 werd mijn wereld op z’n kop gezet. Ik kreeg op veertigjarige leeftijd de diagnose borstkanker. Wat er dan allemaal gaat gebeuren is eigenlijk met geen pen te beschrijven, maar het is me toch gelukt. In dit boek vertel ik mijn verhaal. Met een gezonde dosis humor, want er valt genoeg te lachen ook al ben je ernstig ziek. Mijn verhaal wordt aangevuld met ‘blogjes’ die ik op mijn Hyvespagina heb geplaatst.

Dit boek is voor iedereen die net dezelfde diagnose heeft gekregen, voor diegene die er al midden in zitten, en voor de mensen die er naast staan. Informatie, herkenning, een lach en een traan.

2010 / ISBN 9789085706755 / Paperback / 213 paginga's
Cora Snip
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.