Klein maar fijn
search
  • Klein maar fijn

Klein maar fijn

€ 20,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Klein maar fijn | Marieke Langenberg
Over kleinschaligheid en werkgeluk


De laatste jaren is er op allerlei terreinen veel aandacht voor kleinschaligheid;kleinschaligheid is in, hot & hip. Hoe is die toenemende populariteit ontstaan? Hoe gelukkig worden we van kleinschaligheid en wat vraagt het van ons om kleinschalig te werken? In dit boek neemt Marieke Langenberg de begrippen kleinschaligheid en werkgeluk onder de loep en gaat op zoek naar verbanden tussen deze twee. Op welke manieren kan, door werk kleinschalig te organiseren, ons werkgeluk worden bevorderd?
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Klein maar fijn | Marieke Langenberg
Over kleinschaligheid en werkgeluk


De laatste jaren is er op allerlei terreinen veel aandacht voor kleinschaligheid; kleinschaligheid is in, hot & hip. Hoe is die toenemende populariteit ontstaan? Hoe gelukkig worden we van kleinschaligheid en wat vraagt het van ons om kleinschalig te werken? In dit boek neemt Marieke Langenberg de begrippen kleinschaligheid en werkgeluk onder de loep en gaat op zoek naar verbanden tussen deze twee. Op welke manieren kan, door werk kleinschalig te organiseren, ons werkgeluk worden bevorderd?

Marieke Langenberg is sinds 2002 eigenaar van Advies in Verandering, adviesbureau voor loopbaan- en organisatieverandering en werkzaam als loopbaan- en managementcoach/trainer. Zij houdt zich bezig met (samen-)werken, communicatie en arbeidsmarkt en kijkt vanuit een HRM- en bedrijfskundig perspectief naar werkgerelateerde verandervragen.
Voordat zij koos voor kleinschalig ondernemerschap werkte zij o.a. bij Vedior, Zozijn, Tempo-Team, BCR en Rabobank. Overigens is zij slechts 1.54 m lang. Klein dus, maar fijn..

2015 | 9789462038950 | Hardcover | 15 x 23 cm | 104 pagina's
Langenberg
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.