Vergeten Weten
search
  • Vergeten Weten

Vergeten Weten

€ 24,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Vergeten weten / Wanda Straatman en Angelique Schueler

Wat faciliteert individuele transformatieprocessen, (hoe) kunnen we deze inzichten vertalen naar inzichten voor organisatieontwikkeling en wat is de rol van leiderschap hierin?

Dat zijn de centrale vragen in het boek 'Vergeten weten'. Vaak weten we diep in ons hart wel wat we moeten doen en toch doen we het niet. Waarom is dat? Omdat we altijd maar doorrennen en de tijd en ruimte niet nemen om na te denken over vragen die iedereen zich met regelmaat zou moeten stellen? Vragen als: waarom doen we wat we doen, doe ik ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Vergeten weten / Wanda Straatman en Angelique Schueler

Wat faciliteert individuele transformatieprocessen, (hoe) kunnen we deze inzichten vertalen naar inzichten voor organisatieontwikkeling en wat is de rol van leiderschap hierin?

Dat zijn de centrale vragen in het boek 'Vergeten weten'. Vaak weten we diep in ons hart wel wat we moeten doen en toch doen we het niet. Waarom is dat? Omdat we altijd maar doorrennen en de tijd en ruimte niet nemen om na te denken over vragen die iedereen zich met regelmaat zou moeten stellen? Vragen als: waarom doen we wat we doen, doe ik wat ik werkelijk belangrijk vind en wat houdt me daarin tegen?
In dit boek word je aangemoedigd om oude, vanzelfsprekende patronen los te laten evenals meer-van-hetzelfde oplossingen. Hierdoor kan nieuwe ruimte ontstaan voor vragen en eigenwijze antwoorden. Een nieuwe ruimte waarin we beter leiding kunnen nemen over ons eigen leven en het beste uit onszelf en anderen naar boven kunnen halen. De schrijvers nemen ons mee op 'reis' en staan op zogenoemde pleisterplaatsen stil bij thema's die te maken hebben met transformatieprocessen, organisatieontwikkeling en leiderschap.

Wanda Straatman en Angelique Schueler zijn de foundingmothers en 'reisleiders' van een bijzonder en succesvol leiderschapsprogramma: 'De Innerlijke Krijger' voor VU medisch centrum. In dit programma wordt aan leiders op sleutelposities in de organisatie een setting geboden die hen in staat stelt op zoek te gaan naar hun oorspronkelijke, authentieke kracht om van daaruit invulling te geven aan (dienend) leiderschap.

"De reisverhalen van Wanda Straatman en Angelique Schueler zijn voor mij mede een inspiratiebron geweest om een leercommunity op te richten voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in het co-creëren van het nieuwe leiderschap. Wanda en Angelique zijn inspirerende voorbeelden en koplopers en ik ben ervan overtuigd dat hun boek u zal uitdagen om op zoek te gaan naar uw eigen inspiratie en 'vergeten weten'!"
Paulien Assink - Pionier in Authentiek Leiderschap

2013 / ISBN 9789462033177 / Hardcover met schilderijen van Helga Kos
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.