Selfie met de vlieg
search
  • Selfie met de vlieg

Selfie met de vlieg

€ 9,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen

Selfie met de vlieg / Ida Iris

Nadia maakt graag selfies.
Dan ontmoet ze de grappige Grote Harige Vlieg die plotseling haar huis binnen vloog. Ze wil samen met de Grote Harige Vlieg natuurlijk ook een selfie maken.Maar dat lukt haar steeds niet. Van de Grote Harige Vlieg leert ze wel dat selfies maken met haar mobiel het contact met familie en vrienden, en ook het buiten zijn in de natuur niet kan vervangen.

Ida Iris is naast auteur ook kunstenares. Ze heeft al veel grote werken op haar naam staan. Haar kunstwerken bevinden zich in particuliere collecties in Japan...

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Selfie met de vlieg / Ida Iris

Nadia maakt graag selfies.
Dan ontmoet ze de grappige Grote Harige Vlieg die plotseling haar huis binnen vloog. Ze wil samen met de Grote Harige Vlieg natuurlijk ook een selfie maken. Maar dat lukt haar steeds niet. Van de Grote Harige Vlieg leert ze wel dat selfies maken met haar mobiel het contact met familie en vrienden, en ook het buiten zijn in de natuur niet kan vervangen.

Ida Iris is naast auteur ook kunstenares. Ze heeft al veel grote werken op haar naam staan. Haar kunstwerken bevinden zich in particuliere collecties in Japan, Amerika, Duitsland, Nederland. Ze heeft de illustraties in het boekje zelf gemaakt, het is 2019 geschreven toen ze nog in Poltava woonde en werkte. Sinds 2022 woont ze in de gemeente Barneveld.

Het is een boekje voor kinderen van 6-9 jaar, maar ook zeer geschikt om aan jongere kinderen voor te lezen.

De bijkomende verzendkosten zijn €2,50.

2024 | 9789463285483 | Paperback | 28 pagina met illustraties

Iris

Specifieke referenties

isbn
9789463285483
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.