Vertel het aan de mensen
search
  • Vertel het aan de mensen

Vertel het aan de mensen

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Vertel het aan de mensen / Arma Fokkema*
Het Oude Testament

Meester Frits vertelt elke maandagmorgenverhalen uit de Bijbel, uit het OudeTestament. Anne en Sabrina vinden deverhalen prachtig en besluiten om ze nate spelen. Al snel doen ook de anderekinderen uit de klas mee en zo ontstaathet Bijbeltoneel, waar de kinderen veelplezier aan beleven en waar ze veel vanleren. Spelenderwijs ervaren zij hoe fijnhet is om de Here Jezus in je hart telaten wonen.

Door een noodlottigongeluk op 12-jarigeleeftijd liep Arma NietAangeboren Hersenletsel(N.A.H.) op en is...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Vertel het aan de mensen / Arma Fokkema*
Het Oude Testament

Meester Frits vertelt elke maandagmorgen verhalen uit de Bijbel, uit het Oude Testament. Anne en Sabrina vinden de verhalen prachtig en besluiten om ze na te spelen. Al snel doen ook de andere kinderen uit de klas mee en zo ontstaat het Bijbeltoneel, waar de kinderen veel plezier aan beleven en waar ze veel van leren. Spelenderwijs ervaren zij hoe fijn het is om de Here Jezus in je hart te laten wonen.

Door een noodlottig ongeluk op 12-jarige leeftijd liep Arma Niet Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.) op en is zij in een rolstoel terecht gekomen. Zij schreef diverse boeken voor volwassenen. Na Je leven op z’n kop is dit haar tweede kinderboek.

2023 | ISBN 9789463285186 | Paperback | 153 pagina
Fokkema

Specifieke referenties

isbn
9789463285186
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.