De onvergetelijke reis van Flora
search
  • De onvergetelijke reis van Flora

De onvergetelijke reis van Flora

€ 12,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
De onvergetelijke reis van Flora / Jan de Kort***

In dit verhaal ontmoet Flora van zeven jaar heel bijzondere mannetjes.De eerste in een schoenenwinkel, de tweede in een lege etalage en dederde op de maan. Op de maan ziet Flora ook de hond Doris terug. Hetzal een onvergetelijke reis worden.

Geschikt voor kinderen tussen de vier en zeven jaar.De kinderen kunnen per hoofdstuk zelf een tekening maken bij hetverhaal.

Jan de Kort won eerder prijzen met zijn romans en korte verhalen. Ditis zijn eerste kinderboek. De tekeningen zijn van zijn kleinzoon Tygovan der Heijdt...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

De onvergetelijke reis van Flora / Jan de Kort***

In dit verhaal ontmoet Flora van zeven jaar heel bijzondere mannetjes. De eerste in een schoenenwinkel, de tweede in een lege etalage en de derde op de maan. Op de maan ziet Flora ook de hond Doris terug. Het zal een onvergetelijke reis worden.

Geschikt voor kinderen tussen de vier en zeven jaar. De kinderen kunnen per hoofdstuk zelf een tekening maken bij het verhaal.

Jan de Kort won eerder prijzen met zijn romans en korte verhalen. Dit is zijn eerste kinderboek. De tekeningen zijn van zijn kleinzoon Tygo van der Heijdt.

2022 | ISBN 9789463284691 |Paperback | 17 x 24 cm | illustraties in kleur |
Kort

Specifieke referenties

isbn
9789463284691
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.