Kim en Eefke op avontuur in Vitelibie
search
  • Kim en Eefke op avontuur in Vitelibie

Kim en Eefke op avontuur in Vitelibie

€ 12,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Huub Truijen / Kim en Eefke op avontuur in Vitelibie

Kim en Eefke zijn twee hartsvriendinnen. Ze zitten op basisschool 'De Dobbelsteen'. Eefke is pas in het dorp komen wonen, in een huis dat in het dorp bekend staat als het spookhuis. Als ze samen op woensdagmiddag op zolder gaan spelen ontdekken ze een oude zeemanskist. In die kist vinden ze een raadsel. De kist en de oplossing van het raadsel brengt ze naar een fantasieland, Vitelibie genaamd. Ze ontmoeten er de Diedeledokies, waarmee ze een geweldige tijd beleven. Ze hebben zoveel plezier, dat ze de tijd helemaal vergeten …...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Huub Truijen / Kim en Eefke op avontuur in Vitelibie

Kim en Eefke zijn twee hartsvriendinnen. Ze zitten op basisschool 'De Dobbelsteen'. Eefke is pas in het dorp komen wonen, in een huis dat in het dorp bekend staat als het spookhuis. Als ze samen op woensdagmiddag op zolder gaan spelen ontdekken ze een oude zeemanskist. In die kist vinden ze een raadsel. De kist en de oplossing van het raadsel brengt ze naar een fantasieland, Vitelibie genaamd. Ze ontmoeten er de Diedeledokies, waarmee ze een geweldige tijd beleven. Ze hebben zoveel plezier, dat ze de tijd helemaal vergeten … Plotseling ontdekken ze, dat ze niet meer terug naar huis kunnen. Gelukkig weet de oude en wijze Opaledokie raad. Via een spannend avontuur, waarbij ze reus Kloris Klappertand om de tuin moeten leiden, ontdekken ze uiteindelijk hoe ze weer naar huis kunnen komen. De hulp van één van de wezentjes, Piepeledokie genaamd, kan daarbij niet gemist worden.

Een speciaal woord van dank aan Hans Witte. Toen ik min of meer toevallig met hem in contact kwam, en hij hoorde van mijn idee, was hij direct enthousiast. Hij heeft geheel belangeloos gezorgd voor de fraaie illustraties. Ze zijn getekend door Marjolein Witte, Tanja Witte, Alexia Petoussis, Marc Swinkels en Hans Witte.

Illustraties van Mark Swinkels, Tanja Witte, Alexia Petoussis, Marjolein Witte, Hans Witte
De opbrengst van dit boek komt geheel ten goede aan de Stichting 'Braille zonder grenzen'. meer hierover leest u in het boek zelf.

2005 / ISBN 90-77339-98-1 / paperback / illustraties in kleur / 80 pagina's
Truijen
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.