Sam op de rolpaal
search
  • Sam op de rolpaal

Sam op de rolpaal

€ 12,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Sam op de rolpaal / Susanne Hendriks

In het Westland ligt een dorp,Honselersdijk. Daar woont Sam, in eenrijtje huizen, net buiten het centrum. Zewoont daar samen met haar vader,moeder en broertje Paul. Haar vriendinDaan en haar zus Moon wonen eenpaar huizen verder.

Sam is een lekker eigenwijs meisje dathet liefst buiten speelt. School vindt zeniet zo leuk, ze gaat liever dingenontdekken. Samen met haarvriendinnen Daan en Moon gaat ze oppad en beleeft zo in elk hoofdstukleuke, grappige, spannende en zieligedingen.

Weet je wat het grappige is? Deschrijfster heeft h...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Sam op de rolpaal / Susanne Hendriks

In het Westland ligt een dorp, Honselersdijk. Daar woont Sam, in een rijtje huizen, net buiten het centrum. Ze woont daar samen met haar vader, moeder en broertje Paul. Haar vriendin Daan en haar zus Moon wonen een paar huizen verder.

Sam is een lekker eigenwijs meisje dat het liefst buiten speelt. School vindt ze niet zo leuk, ze gaat liever dingen ontdekken. Samen met haar vriendinnen Daan en Moon gaat ze op pad en beleeft zo in elk hoofdstuk leuke, grappige, spannende en zielige dingen.

Weet je wat het grappige is? De schrijfster heeft heel veel van deze verhalen zelf meegemaakt! Maar wat is verzonnen en wat is waar?

ISBN 97899077339655 | 128 pagina's | Paperback
Hendriks
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.