Rick de Reiziger – een monsterlijke reis
search
  • Rick de Reiziger – een monsterlijke reis

Rick de Reiziger – een monsterlijke reis

€ 12,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Rick de Reiziger – een monsterlijke reis / Yvette Kars

Vlak voor zijn verhuizing naar Nunspeet heeft Rick een magische wereldbol, genaamd Aart cadeau gekregen. Hiermee kan hij reizen naar iedere plek op aarde. Rick vindt het wel makkelijk, zo'n 'taxi', die hem iedere keer op en neer brengt naar zijn oude vriend Sjors in Rotterdam. Maar Aart wil geen taxi meer zijn. Hij wil reizen, avonturen beleven, de wijde wereld in trekken. Eigenlijk durft Rick dat niet zo goed, maar Aart weet hem, samen met tante Carolien toch te overtuigen. En dus maakt Rick zijn eerste verre reis, over...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Rick de Reiziger – een monsterlijke reis / Yvette Kars

Vlak voor zijn verhuizing naar Nunspeet heeft Rick een magische wereldbol, genaamd Aart cadeau gekregen. Hiermee kan hij reizen naar iedere plek op aarde. Rick vindt het wel makkelijk, zo'n 'taxi', die hem iedere keer op en neer brengt naar zijn oude vriend Sjors in Rotterdam. Maar Aart wil geen taxi meer zijn. Hij wil reizen, avonturen beleven, de wijde wereld in trekken. Eigenlijk durft Rick dat niet zo goed, maar Aart weet hem, samen met tante Carolien toch te overtuigen. En dus maakt Rick zijn eerste verre reis, over zee. Maar dan gaat het mis. Alles waar Rick bang voor is geweest, komt uit. Waar is hij beland? En waar is Aart gebleven? Komt hij ooit nog thuis? En wie is Nika? Rick heeft zich nog nooit zo alleen gevoeld. Zijn eerste, echte verre reis is veranderd in een monsterlijke reis. Zou dit nog wel goedkomen?

Yvette Kars is communicatiemedewerker, maar naast haar werk vooral bezig met schrijven voor zowel volwassenen (columns) en kinderen. Op een avond werd ‘Rick’ geboren in haar hoofd, de jongen die letterlijk geen grenzen kent, zoals de fantasie van de meeste kinderen. Yvette kon hem niet meer loslaten en besloot zijn avonturen op papier te zetten en hiermee werd in september 2013 het eerste deel van een nieuwe kinderboekenreeks een feit.

2014 | 9789462036253 | paperback met illustraties in kleur van Anita Stargardt | 122 pagina's
Kars
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.