Verslingerd
search
  • Verslingerd

Verslingerd

€ 15,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen

Verslingerd / Susanne van den Beukel-Hendriks

Het liefst tekent Gwen de hele dag, zowel thuis als op school. Behalve op de gang, dan let ze op of ze een groepje jongens met capuchons ziet.Na schooltijd rijdt ze, op haar oude fiets, met haar vriendin Katja naar huis. Onderweg praten ze over jongens en bedenken ze welke docenten een relatie met elkaar hebben. In Katja’s kamer voelt Gwen zich geborgen, ze voelt de liefde die in het huis hangt.
Dit is precies wat Gwen thuis mist met een moeder die meestal weg is en als ze al thuis is, schreeuwt tegen haar stiefvader. Op die mom...

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Verslingerd / Susanne van den Beukel-Hendriks

Het liefst tekent Gwen de hele dag, zowel thuis als op school. Behalve op de gang, dan let ze op of ze een groepje jongens met capuchons ziet. Na schooltijd rijdt ze, op haar oude fiets, met haar vriendin Katja naar huis. Onderweg praten ze over jongens en bedenken ze welke docenten een relatie met elkaar hebben. In Katja’s kamer voelt Gwen zich geborgen, ze voelt de liefde die in het huis hangt.
Dit is precies wat Gwen thuis mist met een moeder die meestal weg is en als ze al thuis is, schreeuwt tegen haar stiefvader. Op die momenten vlucht Gwen naar haar kamer en is ze blij met de harde muziek van haar broertje Daryll. Tijdens het lopen van haar krantenwijk bedenkt Gwen met Katja hoe ze aan een date kunnen komen. Gwen raakt helemaal verslingerd op Danny. Tot die ene dag...

Trilogie Verborgen Littekens
Iedere belangrijke gebeurtenis laat een herinnering achter. Vaak zijn het mooie herinneringen, zoals samen met je beste vriend foute outfits aantrekken tijdens het shoppen. Maar het kan ook fout gaan, bijvoorbeeld wanneer iemand je pijn doet. Zoiets tekent je, als een litteken. Soms is dat zichtbaar, maar meestal niet. Als een verborgen litteken draag je die gebeurtenis met je mee.
Met deze trilogie wil de schrijfster lezers met een litteken hoop geven. Zodat ze, net als Crystal, Gwen en Nina, tot bloei kunnen komen.

ISBN 978-94-6328-229-1 | Paperback | 180 pagina

Beukel-Hendriks

Specifieke referenties

isbn
9789463282291

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.