Je leven op z'n kop
search
  • Je leven op z'n kop

Je leven op z'n kop

€ 16,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Je leven op z'n kop / Arma Fokkema***

Evelien en Joyce zitten in groep achtals Evelien wordt aangereden dooreen brommer. Doordat haar been lelijkgebroken is, moet ze een hele poos ineen rolstoel zitten. De klas vraagt zich afhoe ze Evelien het beste kunnen helpen.Joyce komt op het idee om advies tevragen aan juf Arma, die in haar rolstoeltekenles gegeven heeft op school. Metde adviezen van juf Arma en de hulp vanalle lieve mensen om haar heen komtEvelien er goed doorheen. Als ze uit derolstoel mag, heeft ze geleerd: Het levenis meer dan kunnen lopen.

Door een noodlottig...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Je leven op z'n kop / Arma Fokkema***

Evelien en Joyce zitten in groep acht als Evelien wordt aangereden door een brommer. Doordat haar been lelijk gebroken is, moet ze een hele poos in een rolstoel zitten. De klas vraagt zich af hoe ze Evelien het beste kunnen helpen. Joyce komt op het idee om advies te vragen aan juf Arma, die in haar rolstoel tekenles gegeven heeft op school. Met de adviezen van juf Arma en de hulp van alle lieve mensen om haar heen komt Evelien er goed doorheen. Als ze uit de rolstoel mag, heeft ze geleerd: Het leven is meer dan kunnen lopen.

Door een noodlottig ongeluk op 12-jarige leeftijd liep Arma Niet Aangeboren Hersenletsel (N.A.H.) op en is zij in een rolstoel terecht gekomen. Dit is haar eerste kinderboek. Zij schreef eerder 'Vrijheidsbeeld' en 'Schetsboek'.

2020 | ISBN 9789463283793 | Paperback | 242 pagina's | 14,5 x 21 cm
Fokkema

Specifieke referenties

isbn
9789463283793
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.