Rollen
search
  • Rollen

Rollen

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Rollen / Bert V.

Hans fietst naar huis na een logeerpartijtje bij oma en wordt aangereden. Door een wegpiraat die doorrijdt. Een getuige in een blauw autootje kiest ook het hazenpad. Ondanks een operatie aan de rug, moet Hans voortaan door het leven rollen. Zijn vader, Victor Michiels, heeft MS en is al een tijd rolstoelgebruiker. Oma negeert hem al jaren, want mensen met beperking vindt ze zielig en zwak. Zij is immers 74 en doet nog alles zelf! Na het ongeluk van haar kleinzoon verandert haar visie. Beperking is geen keuze en een ongeluk is snel gebeurd. Net daarom wil haar ...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Rollen / Bert V.

Hans fietst naar huis na een logeerpartijtje bij oma en wordt aangereden. Door een wegpiraat die doorrijdt. Een getuige in een blauw autootje kiest ook het hazenpad. Ondanks een operatie aan de rug, moet Hans voortaan door het leven rollen. Zijn vader, Victor Michiels, heeft MS en is al een tijd rolstoelgebruiker. Oma negeert hem al jaren, want mensen met beperking vindt ze zielig en zwak. Zij is immers 74 en doet nog alles zelf! Na het ongeluk van haar kleinzoon verandert haar visie. Beperking is geen keuze en een ongeluk is snel gebeurd. Net daarom wil haar dochter dat ze een veilig rusthuis opzoekt. Dat besluit oma nu te doen. In het rusthuis leert ze een man kennen met een blauw autootje. En de wegpiraat wordt ook gevonden. Dankzij twee agenten, Korte en Kale.

Vooraan in het boek staan tekeningen van alle personages. En achteraan worden moeilijke of vreemde woorden verklaard. (Klein detail: ik ben niet zielig en zwak, maar wel rolstoelgebruiker)

2018 | ISBN 9789463282093 | Paperback met illustraties | 165 pagina's
Bert V.

Specifieke referenties

isbn
9789463282093
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.