Heldenbende
search
  • Heldenbende

Heldenbende

€ 13,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Heldenbende / Kirstin Rozema

In het dorpje Amerleef is nooit iets te doen. Totdat er op een dag een zwartgeverfde Audi Q7 door het dorp raast. Ja, inderdaad:zwartgeverfd. Dat is heel vreemd. Als dan Aster Reinders uit groep 8 van de Julianaschool zomaar spoorloos verdwijnt, is hetraadsel compleet. Hebben die auto en de verdwijning met elkaar te maken? En waarom doen de ouders van Aster ineens zo raar?

De klasgenoten van Aster besluiten niet te wachten tot de volwassenen het oplossen, maar beginnen zelf een zoektocht.Waar is Aster? Waarom wordt het huis van Asters ouders...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Heldenbende / Kirstin Rozema

In het dorpje Amerleef is nooit iets te doen. Totdat er op een dag een zwartgeverfde Audi Q7 door het dorp raast. Ja, inderdaad: zwartgeverfd. Dat is heel vreemd. Als dan Aster Reinders uit groep 8 van de Julianaschool zomaar spoorloos verdwijnt, is het raadsel compleet. Hebben die auto en de verdwijning met elkaar te maken? En waarom doen de ouders van Aster ineens zo raar?

De klasgenoten van Aster besluiten niet te wachten tot de volwassenen het oplossen, maar beginnen zelf een zoektocht. Waar is Aster? Waarom wordt het huis van Asters ouders midden in de nacht schoongemaakt? En van wie is die geverfde auto?

Heldenbende sleept je in volle vaart met Alice en haar vrienden mee in de zoektocht. Gaan ze Aster vinden? Komen ze achter het raadsel van de geverfde auto en het grote geheim op het erf van Asters opa? En ben je echt een held wanneer je iemand helpt die in de problemen zit? Alice en haar vrienden vinden van niet. Dat is toch vanzelfsprekend?!

Heldenbende is een spannend jeugdboek dat geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar.

2012 / ISBN 9789462031135 / Paperback / 99 pagina's
Rozema
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.