Knopen in je touw
search
  • Knopen in je touw

Knopen in je touw

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Knopen in je touw / Kirsten Rozema

Pesten is stom! Dat is iets wat Floor Finstra (bijna 11) heel zeker weet. Enzij kan het weten, want ze maakt het bijna dagelijks mee. Thuis hoeft zeniet te rekenen op veel steun, want papa en mama zijn vaak ruzie aan het maken. Vooral over het feit dat papa, die schrijver is, het te druk vindt thuis. Te rumoerig, te weinig ruimte en dan is er ook nog Floor, die altijd thuis speelt, en dan volgens hem veel te veel lawaai maakt.

Dan koopt papa een chalet op een camping in Haaksbergen. Floor vindt het er heerlijk en voor het eerst in haa...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Knopen in je touw / Kirsten Rozema

Pesten is stom! Dat is iets wat Floor Finstra (bijna 11) heel zeker weet. En zij kan het weten, want ze maakt het bijna dagelijks mee. Thuis hoeft ze niet te rekenen op veel steun, want papa en mama zijn vaak ruzie aan het maken. Vooral over het feit dat papa, die schrijver is, het te druk vindt thuis. Te rumoerig, te weinig ruimte en dan is er ook nog Floor, die altijd thuis speelt, en dan volgens hem veel te veel lawaai maakt.

Dan koopt papa een chalet op een camping in Haaksbergen. Floor vindt het er heerlijk en voor het eerst in haar leven krijgt ze vrienden. Alles lijkt perfect, maar waarom doet mama zo moeilijk? Waarom wil ze nooit mee naar de camping?

Vlak voor de grote vakantie begint, ontdekt Floor wat mama’s geheim is en haar wereld stort in. Gelukkig zijn oom Henk en tante Marie er, de beheerders van de camping. Zij zijn als een echte opa en oma voor Floor.
Floor krijgt toch nog een heel fijne vakantie, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Is papa na de superspannende spooktocht over de camping echt vervloekt of is hij gewoon hartstikke ziek?

Waarom wil mama eerst niet komen, maar staat ze dan toch ineens op de camping? En komt het nog goed tussen papa en mama?
Knopen in je touw is een jeugdboek dat soms heel spannend en verdrietig is, maar ook grappig en vooral herkenbaar.

Geschikt voor kinderen van ca. 10 - 12 jaar.

2012 / ISBN 9789462031128 / Paperback / 142 pagina's
Rozema
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.