Asielzoekers 1
search
  • Asielzoekers 1

Asielzoekers 1

€ 16,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Asielzoekers 1 / Betty Heideman

Over heel de wereld zijn er dieren die hun leven niet goedbeginnen, ze worden verwaarloosd, mishandeld,achtergelaten of misbruikt voor geldelijk gewin. In dit boekvindt u verhalen van allerlei dieren: van honden en katten totfretten en varkens die de kans kregen op een nieuw leven.Dat niet elke kans ook eindigde met ‘ze leefde nog lang engelukkig’ kunt u hier lezen. Het is een boek geworden metaangrijpende, mooie en verdrietige verhalen maar bovenaleen boek waarin duidelijk blijkt hoe belangrijk dieren voorons zijn.

Betty Heideman schree...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Asielzoekers 1 / Betty Heideman

Over heel de wereld zijn er dieren die hun leven niet goed beginnen, ze worden verwaarloosd, mishandeld, achtergelaten of misbruikt voor geldelijk gewin. In dit boek vindt u verhalen van allerlei dieren: van honden en katten tot fretten en varkens die de kans kregen op een nieuw leven. Dat niet elke kans ook eindigde met ‘ze leefde nog lang en gelukkig’ kunt u hier lezen. Het is een boek geworden met aangrijpende, mooie en verdrietige verhalen maar bovenal een boek waarin duidelijk blijkt hoe belangrijk dieren voor ons zijn.

Betty Heideman schreef in 2008 het boek Allochtone Viervoeters. Daar kwamen veel reacties op van mensen die ook hun verhaal wilden vertellen. Er kwamen zelfs zoveel reacties dat het vervolg wat nu voor u ligt, een tweede vervolg krijgt later dit jaar. In het eerste deel van dit boek wordt de rest van de Merceyclan voorgesteld. Het zijn de verhalen van de dieren uit en in het leven van Betty, die in Allochtone Viervoeters niet aan het woord kwamen.

Meer informatie: www.bettyheideman.com

2009 / ISBN 9789085703815 / paperback / 224 pagina's
B. Heideman
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.