Eros, de hond met de witte sjaal (deel 2)
search
  • Eros, de hond met de witte sjaal (deel 2)

Eros, de hond met de witte sjaal (deel 2)

€ 17,50
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Eros, de hond met de witte sjaal (deel 2) / Renée Gellings - van Heel

Dit tweede deel beschrijft de avonturen van Eros vanaf dag één dat hij bij zijn nieuw gezin komt. Het is al snel duidelijk dat Eros nog nooit andere hondenrassen, boerderijdieren of anderen dieren heeft ontmoet. Tijdens ontmoetingen met deze dieren stelt hij dan ook rare vragen of maakt opmerkingen die als beledigend of kwetsend kunnen worden opgevat. Maar Eros bedoelt het niet zo. Hij weet nog te weinig van de ‘grote wereld.’ De dieren hebben al snel door dat Eros nog veel moet leren. Allemaal worden ze zi...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Eros, de hond met de witte sjaal (deel 2) / Renée Gellings - van Heel

Dit tweede deel beschrijft de avonturen van Eros vanaf dag één dat hij bij zijn nieuw gezin komt. Het is al snel duidelijk dat Eros nog nooit andere hondenrassen, boerderijdieren of anderen dieren heeft ontmoet. Tijdens ontmoetingen met deze dieren stelt hij dan ook rare vragen of maakt opmerkingen die als beledigend of kwetsend kunnen worden opgevat. Maar Eros bedoelt het niet zo. Hij weet nog te weinig van de ‘grote wereld.’ De dieren hebben al snel door dat Eros nog veel moet leren. Allemaal worden ze zijn vriendjes. Eros ontmoet ook zijn eerste grote liefde, Floortje, een Friese Stabij. Het einde van het kinderboek beschrijft de laatste levensjaren van Eros waarin hij het steeds moeilijker krijgt met zijn gezondheid. Hij is moedig en houdt vol tot het einde. Als Eros aanvoelt dat hij snel naar de hondenhemel zal gaan, bereidt hij Isa, zijn tweede grote liefde, voor op hun naderend afscheid. Hij vraagt Isa om bij hem te zijn als het zover is. Dan breekt de dag aan dat Eros uiteindelijk naar de hondenhemel gaat. Daar aangekomen ziet hij iets wat hij nooit had durven dromen. Het is een verrassende ontknoping.
Eén ding is zeker: Er is grote blijdschap in de hondenhemel!

Thema’s als vriendschap, liefde, humor, respect en verdriet komen in dit kinderboek allemaal samen. Dit maakt het kinderboek tot een leuk, leerzaam en aangrijpend geheel. De schrijfster heeft waargebeurde verhalen gecombineerd met fantasie.

In dit boek komt ook het onvermijdelijke moment aan de orde om te beslissen wanneer je je hond laat inslapen. Is het nog niet te vroeg of zijn we al veel te laat? Deze ‘geestelijke worsteling’ is ook beschreven.

ISBN 9789463282451|Paperback met foto’s in kleur |66 pagina’s
Gellings

Specifieke referenties

isbn
9789463282451
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.