Help, ik heb een asielhond
search
  • Help, ik heb een asielhond

Help, ik heb een asielhond

€ 25,45
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Help, ik heb een asielhond! / Marian Werkman

Alles over het houden van een asielhond

“Is dat niet eng, zo’n hond met een verleden? Kun je hem wel vertrouwen? Hij is toch niet voor niets weggedaan?” In tegenstelling tot wat regelmatig gedacht wordt, zijn asielhonden vaak net zulke leuke huisgenoten als andere honden. Ondanks hun trauma’s kunnen ze helemaal opbloeien wanneer ze een eerlijke kans krijgen. De baasjes die de uitdaging aangingen, weten erover mee te praten. Met geduld en aandacht veranderde hun geadopteerde viervoeter, zwerver of buitenlandse ho...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Help, ik heb een asielhond! / Marian Werkman

Alles over het houden van een asielhond

“Is dat niet eng, zo’n hond met een verleden? Kun je hem wel vertrouwen? Hij is toch niet voor niets weggedaan?” In tegenstelling tot wat regelmatig gedacht wordt, zijn asielhonden vaak net zulke leuke huisgenoten als andere honden. Ondanks hun trauma’s kunnen ze helemaal opbloeien wanneer ze een eerlijke kans krijgen. De baasjes die de uitdaging aangingen, weten erover mee te praten. Met geduld en aandacht veranderde hun geadopteerde viervoeter, zwerver of buitenlandse hond in een trouwe vriend. En hoewel het van beide kanten best wat energie kost om te wennen aan een nieuw leven, blijkt er nog veel mogelijk te zijn. Het verleden is niet meer te veranderen, maar in het nu ligt alles nog open.

Help, ik heb een asielhond! geeft praktische informatie voor wie een hond een gouden mandje biedt. Met allerlei verhalen, humoristische anekdotes en handige adviezen. Ook een hond met een rugzakje kan je alles leren over het belangrijkste in het leven: onvoorwaardelijke liefde!

Marian Werkman schreef over een van haar asielhonden de boeken 'Meneer Maus' en 'Meer Maus'. Ook publiceerde zij 'De vergeten jaren' en 'Hond te koop'. Ze werd genomineerd voor de shortlist van de Agatha Christie-verhalenwedstrijd bij Luitingh-Sijthoff. Met haar boeken sponsort ze uit naam van Maus het asiel.

Een hondenliefhebber zal de verhalen allemaal herkennen en veel leesplezier aan het boek beleven! (Hart voor dieren over Meneer Maus)

Humoristisch en ontroerend geschreven. Herkenbaar voor iedere hondenbezitter. Een leuk boek om te lezen. (NBD/Biblion over Meer Maus)

Een vlot geschreven speurdersverhaal. Met veel empathie wordt het dierenleed belicht. (NBD/Biblion over Hond te koop)

2013 / ISBN 9789462034310 / 239 pagina's / paperback
Werkman

Specifieke referenties

isbn
9789462034310
Commentaar (3)
Kwaliteit
Geen klantenbeoordelingen op het moment.