SpiegelTrainer een mooi beroep
search
  • SpiegelTrainer een mooi beroep

SpiegelTrainer een mooi beroep

€ 24,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
SpiegelTrainer een mooi beroep / Bets Engel ***
Achtergrond en ondergrond van het spiegelen met honden


De SpiegelTrainer maakt mensen bewust van hun houding en optredennaar anderen. Hij maakt daarbij gebruik van de reacties van honden ofandere dieren.

Dit boek is bedoeld als hulp en ondersteuning voor mensen die zichwillen bekwamen in het beroep van SpiegelTrainer. SpiegelTrainer eenmooi beroep is het lezen waard voor al die mensen die geïnteresseerd zijnin de interactie tussen mens en dier.
Het spiegelen en de achtergronden daarvan worden beschreven enver...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

SpiegelTrainer een mooi beroep / Bets Engel ***
Achtergrond en ondergrond van het spiegelen met honden


De SpiegelTrainer maakt mensen bewust van hun houding en optreden naar anderen. Hij maakt daarbij gebruik van de reacties van honden of andere dieren.

Dit boek is bedoeld als hulp en ondersteuning voor mensen die zich willen bekwamen in het beroep van SpiegelTrainer. SpiegelTrainer een mooi beroep is het lezen waard voor al die mensen die geïnteresseerd zijn in de interactie tussen mens en dier.
Het spiegelen en de achtergronden daarvan worden beschreven en verduidelijkt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden: soms hilarisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar.

In SpiegelTrainer een mooi beroep beschrijft Bets Engel haar ervaringen als SpiegelTrainer van het eerste uur. Zij was de drijvende kracht achter Hondenschool Braaf en Hondenspiegel. Jarenlang werkte zij als hondentrainer en gedragstherapeut zowel voor honden als voor mensen. Bets Engel is tevens auteur van de boeken ‘MBD Leven en laten leven’, ‘De Hondse Baas’ en ‘Lessen van honden’

2012 /9789462030893 / Paperback / 148 pagina's
Engel
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.