De Yi-Methode (hardcover)
search
  • De Yi-Methode (hardcover)

De Yi-Methode (hardcover)

€ 29,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
De Yi-Methode / Wim Maulany

Sleutel tot gezondheid
Voor beginners en gevorderden.


Het vasthouden van spanningen is een ‘ziekte’die kan leiden tot vele aandoeningen en klachten,zoals hyperventilatie, hartkloppingen, vermoeidheid,slapeloosheid, slechte bloedcirculatieen migraine. De door Wim Maulany ontwikkeldeYi-methode biedt soelaas. Ontspanning is hetkernwoord.

Wim Maulany (1951) geeft al 30 jaar inspirerendelessen in Tai-chi chuan, Qi-gong, Kungfu enWushu. Naast veel zelfstudie, studeerde hij onderandere aan de Academie voor TraditioneleChinese Ge...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

De Yi-Methode / Wim Maulany

Sleutel tot gezondheid
Voor beginners en gevorderden.


Het vasthouden van spanningen is een ‘ziekte’ die kan leiden tot vele aandoeningen en klachten, zoals hyperventilatie, hartkloppingen, vermoeidheid, slapeloosheid, slechte bloedcirculatie en migraine. De door Wim Maulany ontwikkelde Yi-methode biedt soelaas. Ontspanning is het kernwoord.

Wim Maulany (1951) geeft al 30 jaar inspirerende lessen in Tai-chi chuan, Qi-gong, Kungfu en Wushu. Naast veel zelfstudie, studeerde hij onder andere aan de Academie voor Traditionele Chinese Geneeswijzen en bekwaamde zich in de Dorn-therapie. Om zo breed mogelijk geïnformeerd te zijn, volgde Wim ook lessen in bijvoorbeeld ademhalingstechnieken en mindfulness. Al deze ervaringen hebben hem geïnspireerd tot het ontwikkelen van zijn eigen Yi-methode. De even eenvoudige als doeltreffende ontspanningstechnieken hebben al heel wat mensen verbaasd doen staan. Het lijkt zo simpel: de spanning loslaten. Met behulp van de Yi-methode is het dat ook. Met dit boek heb je de sleutel tot een gezond(er) leven zelf in handen.

Klik hier voor de paperback versie.

2012 / 9789462031357 / hardcover / 148 pagina's met kleurenfoto's
Maulany
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.