Tao van Dit
search
  • Tao van Dit

Tao van Dit

€ 15,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Tao van Dit / Dick Schreinders

Dichtend, schilderend en als gitarist, ervaart Dick in alles de expressie van 'dit' wat hij de Tao noemt.Dit boekje is een ode aan de Tao en een dankbetuiging aan diegene die hem de richting wees door de Tao te leven.Het is een sluitstuk, omdat er niets méér te zeggen valt, dan dat er niets te zeggen valt.

Meer en dieper nog dan in zijn vroegere werkjes is Dick voor mij het toonbeeld van de levende werkelijkheid die simpel samengevat kan worden als 'Zijn met dat wat is'. Wie de smaak ervan proeft verlangt nooit meer terug naar IETS zijn of...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Tao van Dit / Dick Schreinders

Dichtend, schilderend en als gitarist, ervaart Dick in alles de expressie van 'dit' wat hij de Tao noemt. Dit boekje is een ode aan de Tao en een dankbetuiging aan diegene die hem de richting wees door de Tao te leven. Het is een sluitstuk, omdat er niets méér te zeggen valt, dan dat er niets te zeggen valt.

Meer en dieper nog dan in zijn vroegere werkjes is Dick voor mij het toonbeeld van de levende werkelijkheid die simpel samengevat kan worden als 'Zijn met dat wat is'. Wie de smaak ervan proeft verlangt nooit meer terug naar IETS zijn of IETS worden, omdat levensvervulling en leegte één blijken te zijn. Of zoals Dick het verwoordt “Tao is het absolute als het relatieve tegelijkertijd”.

Jan van Rossum, auteur van 'Je bent niet wat je denkt', uitgeverij Samsara.

2023 | 9789463285094 | Hardcover | 104 pagina
Schreinders

Specifieke referenties

isbn
9789463285094
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.