Ebook Dikke Vriendinnen & Echte Liefde
search
  • Ebook Dikke Vriendinnen & Echte Liefde

Ebook Dikke Vriendinnen & Echte Liefde

€ 5,00
Inclusief BTW

Els Knoope / Ebook Dikke Vriendinnen & Echte Liefde

Direct beschikbaar

Drie vriendinnen die de magische grens van 30 gepasseerd zijn gaan op zoek naar de ware prins. Maar vind je die? In de supermarkt bij de kant en klaar maaltijden, of moet je hem zoeken op internet? Zou een advertentie gezocht… uitkomst bieden of moet je lid worden van een golfclub? Het wordt pas pijnlijk als je ouders meehelpen zoeken en wat moet je ervan vinden als je moeder optreedt als koppelaarster? De vriendinnen komen veel problemen tegen op hun speurtocht. Bove...

Downloadartikelen kun je niet annuleren of retourneren.

Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Els Knoope / Ebook Dikke Vriendinnen & Echte Liefde

Direct beschikbaar

Drie vriendinnen die de magische grens van 30 gepasseerd zijn gaan op zoek naar de ware prins. Maar vind je die? In de supermarkt bij de kant en klaar maaltijden, of moet je hem zoeken op internet? Zou een advertentie gezocht… uitkomst bieden of moet je lid worden van een golfclub? Het wordt pas pijnlijk als je ouders meehelpen zoeken en wat moet je ervan vinden als je moeder optreedt als koppelaarster? De vriendinnen komen veel problemen tegen op hun speurtocht. Bovendien wil Anne de overtollige kilo’s kwijtraken, Bianca een aantal rode katten en Christy wil niet over het hoofd gezien worden.

Els Knoope (1955) woont in het Brabantse Helvoirt en met het boek Liefde & Andere Kopzorgen deputeerde ze als romanschrijfster. Het boek won de Libelle Romanprijs. Daarna volgde het boek Relaties & Andere Ongemakken. Els Knoope had jaren een receptenrubriek in de krant. In het boek Dikke Vriendinnen & Echte Liefde is Anne’s Afslankschrift opgenomen, hierin staan vele afslanktips en heerlijke slanke recepten.

Dikke Vriendinnen & Echte Liefde is ook verkrijgbaar als paperback.

Helaas is het nog niet mogelijk om het boek direct te downloaden na betaling. Wij houden de betaling zo nauwlettend mogelijk in de gaten en zullen de epub dan ook zo spoedig mogelijk toesturen (uiterlijk de volgende werkdag).

2011 / ISBN 9789085708735 / epub / 194 pagina's

Knoope

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.