Aforismen
search
  • Aforismen

Aforismen

€ 12,00
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Aforismen | Hans Kilian***

Ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de auteur, verzamelde aforismen van het leven in al zijn facetten, van liefde tot lust, van leven tot literatuur.

De opgenomen “Aforismen”, ook wel kernspreuken genoemd, werden aangevuld met zeer korte verhalen ( Z.K.V.’s ) , een genre dat de laatste jaren zeer in de mode is geraakt. De spreuken bewegen zich van mild via ironische naar sarcastisch en geven dus behalve aanleiding tot denken ook alle reden op te lachen. Een paar willekeurige voorbeelden: “De harde realiteit van de grote boze wereld pl...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Aforismen | Hans Kilian***

Ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de auteur, verzamelde aforismen van het leven in al zijn facetten, van liefde tot lust, van leven tot literatuur.

De opgenomen “Aforismen”, ook wel kernspreuken genoemd, werden aangevuld met zeer korte verhalen ( Z.K.V.’s ) , een genre dat de laatste jaren zeer in de mode is geraakt. De spreuken bewegen zich van mild via ironische naar sarcastisch en geven dus behalve aanleiding tot denken ook alle reden op te lachen. Een paar willekeurige voorbeelden: “De harde realiteit van de grote boze wereld plet zelfs de hoogte wijsheid tot gruis.” En “De beste manier om niet naast je schoenen te lopen is de ogen op de hemel richten.”

Hans Kilian schreef in allerhande bladen, variërend van Het Parool tot Schoon Schip. Van hem verschenen meer dan dertig boeken waaronder behalve verhalenbundels ook romans, dichtbundels en toneelstukken. Op internet zijn ook vele aforismen van hem te vinden. Hij was onder meer leraar en literair organisator en is thans actief als publicist. Hans Kilian ontving verscheidene prijzen en staat in tal van bloemlezingen.

2019 | ISBN 9789463282840 | 64 pagina's
Kilian

Specifieke referenties

isbn
9789463282840
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.