Wat doen wij

Bij Uitgeverij Boekenbent kun je eenvoudig en precies volgens jouw wensen je eigen boek publiceren. Of je nu grote oplages wilt verkopen of een roman uitbrengt voor kleinere kring: alles is mogelijk.

BoekwinkelWij maken je boek op, verzorgen het binnenwerk en de lay-out en ontwerpen een cover zoals jij hem wilt hebben. Onze ervaren medewerkers zijn helemaal thuis in de boekenmarkt en kunnen daardoor inspringen op wat er speelt. Zo is het mogelijk om je boek aan te melden bij alle boekhandels in Nederland en België en online boekwinkels als Bol.com, AKO, ECI, Bruna en Cosmox. Ook kun je je boek aanbieden bij de bibliotheken.

Daarnaast publiceren we E-books, zodat jouw roman, thriller, gedichtenbundel of kinderboek verkrijgbaar is als een digitaal boek. Nu steeds meer lezers een E-reader hebben, bereik je op die manier een grotere markt voor jouw verhalen! Door regelmatig contact met de auteurs en duidelijke voorwaarden kunnen we je verzekeren van een prettige samenwerking. We bieden veel extra’s. Zo werken we met de nieuwste ontwerpprogramma’s en blijven we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de boekenbranche. Ook kun je kiezen voor redactie, waarbij een deskundige redacteur je tips en advies geeft. We werken met de beste drukkers. Ervaren partners die al heel wat jaren goede boeken leveren in zowel kleine oplages voor de beginnende schrijver als grotere voor de bekende Nederlandse auteurs. We bewaken constant de goede kwaliteit van onze boeken. Volledig in kleur of hardcover, groot of klein formaat, veel of weinig pagina’s, met foto’s of via printing on demand, wij maken het boek zoals jij het voor ogen hebt. 

Eén ding is zeker: jij hebt altijd het laatste woord. Je boek gaat pas naar de drukker als het helemaal naar je zin is. Wij zijn je graag tot dienst om er een mooie publicatie van te maken. Daarbij kunnen we je ervan verzekeren dat je altijd vrij bent om vragen te stellen en je snel antwoord krijgt. Alle informatie over het publiceren van boeken vind je op deze website. Ben je nieuwsgierig naar de auteurs die je al zijn voorgegaan? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Meer weten? Neem gerust contact op met ons!