Wie zijn wij

Uitgeverij Boekenbent werd in 2002 in Roosendaal opgericht en is in 2008 overgenomen en verhuisd naar Barneveld. De naam bent betekent ‘een club van kunstenaars’. Bij Boekenbent zijn dus schrijvers en dichters te vinden die vanuit hun eigen kunstzinnige visie een boek publiceren.

In het begin stond het uitgeven in eigen beheer voorop, maar tegenwoordig is Boekenbent ook in te schakelen voor allerlei andere zaken, zoals het ontwerpen van covers, het laten maken van drukwerk of het publiceren van proefschriften en bedrijfsdocumentatie. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor auteurs. Zo kun je je boek aanbieden in de boekhandel en je kunt je werk laten nakijken door een redacteur. We doen er alles aan om een zo mooi mogelijk boek in de markt te zetten!

Onze voordelen

Publiceren via Boekenbent is heel makkelijk: jij zorgt voor een goed verhaal en wij regelen de rest. Onze prijzen zijn voor iedereen hanteerbaar, we leveren betrouwbaar advies en houden regelmatig contact met onze auteurs. Een keer in de drie maanden krijg je een overzicht toegezonden van het aantal verkochte exemplaren, zowel via onze webwinkel als via het CB. Ook volgen we de markt: nieuwe ontwikkelingen in het boekenvak zijn hier direct te vinden. Een goed voorbeeld is de mogelijkheid om E-books te leveren, óók via winkels als Bol.com of Bruna. Je zal al snel merken hoe leuk het is om met een ervaren uitgever te werken. Zeker wanneer je boek straks overal verkrijgbaar is!