E-books laten maken

U kunt van uw boek bij Uitgeverij Boekenbent ook een E-book laten maken, zodat jouw roman, thriller, gedichtenbundel of kinderboek verkrijgbaar is als een digitaal boek.

Nu steeds meer lezers een E-reader hebben, bereik je op die manier een grotere markt voor jouw verhalen! Door regelmatig contact met de auteurs en duidelijke voorwaarden kunnen we je verzekeren van een prettige samenwerking. We bieden veel extra’s. Zo werken we met de nieuwste ontwerpprogramma’s en blijven we voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de boekenbranche.

Overal verkrijgbaar

Om je boeken bekender te maken bij de lezers, biedt Boekenbent de mogelijkheid om deze aan te bieden via het Centraal Boekhuis.

Logo Centraal BoekhuisHet Centraal Boekhuis zorgt voor de distributie van de boeken naar de boekhandels. Je boek is na aanmelding verkrijgbaar in boekhandels in het hele land, zoals Bruna, AKO, Selexyz en lokale boekwinkels. Ook is je boek op internet te bestellen via Bol.com, ECI, Cosmox en andere bekende online boekhandels. Door jouw publicatie onder te brengen bij het Centraal Boekhuis, krijg je dus in één keer een veel grotere markt met geïnteresseerde lezers.

Je kunt kiezen voor het aanmelden van je papieren versie. Winkels als Bol.com plaatsen een beschrijving, cover en eventueel een inhoudsopgave van jouw boek in hun webwinkel. Lezers kunnen recensies plaatsen en je werk wordt ondergebracht in de juiste categorie, bij boeken met soortgelijke onderwerpen of genres. Op die manier zal jouw roman, thriller of kinderboek beter opvallen.

Daarnaast kan via uitgeverij Boekenbent óók je E-book bij het Centraal Boekhuis worden aangemeld. Lezers kunnen zodoende in alle online boekwinkels kiezen voor een ‘gewoon’ exemplaar of een digitaal boek. Door de keuzemogelijkheden te vergroten, bereik je een bredere doelgroep. Vraag dus zeker vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden!