Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

De producten worden uitsluitend geleverd na ontvangst van betaling. Boeken die vanuit voorraad worden verzonden, worden na ontvangst van betaling in het algemeen met 2-4 werkdagen geleverd, dit is mede afhankelijk van de levertijd bij de bezorgdiensten.

Boeken die niet voorradig zijn worden na ontvangst van betaling speciaal voor u gemaakt. De boeken die standaard op bestelling worden gemaakt zijn voorzien van ***. De levertijd voor een paperback op bestelling is 4-6 werkdagen en een hardcover op bestelling 8-10 werkdagen en is mede afhankelijk van de levertijden bij de bezorgdiensten. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de voorgang van uw bestelling. Verzendkosten in Nederland zijn afhankelijk van het gewicht:

  • Brievenbuspost tot 299 gr € 3,60
  • Brievenbuspost 300 gram € 4,50
  • Pakketzending € 7,50

Retourneren

Indien u niet tevreden bent over de geleverde producten, dient u dit uiterlijk binnen 7 dagen schriftelijk aan de leverancier te laten weten. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Boekenbent de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Meer hierover vindt u bij algemene voorwaarden.