Droomwijk in scherven
search
  • Droomwijk in scherven

Droomwijk in scherven

€ 18,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Droomwijk in scherven / Xandra Lammers***

In 2005 was Xandra Lammers, als eenvan de eerste bewoners van IJburgsgrootste eiland, het ‘stedelijke’ Haveneiland,nog een echte IJburg-believer.Hieraan kwam abrupt een einde toenhet IJburg-sprookje van de ‘Wijk zonderScheidslijnen’ in de zomer van 2008de eerste barst liet zien. Dit concept gaatuit van een menging van mensen van allerlei pluimage zonder (fysieke, sociale) scheidslijnen.Sindsdien zijn er vele barsten bijgekomen, zoals in dit boekjewordt beschreven.

De wijk bestaat inmiddels 10 jaar. De kredietcrisis is uitgebrok...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Droomwijk in scherven / Xandra Lammers***

In 2005 was Xandra Lammers, als een van de eerste bewoners van IJburgs grootste eiland, het ‘stedelijke’ Haveneiland, nog een echte IJburg-believer. Hieraan kwam abrupt een einde toen het IJburg-sprookje van de ‘Wijk zonder Scheidslijnen’ in de zomer van 2008 de eerste barst liet zien. Dit concept gaat uit van een menging van mensen van allerlei pluimage zonder (fysieke, sociale) scheidslijnen. Sindsdien zijn er vele barsten bijgekomen, zoals in dit boekje wordt beschreven.

De wijk bestaat inmiddels 10 jaar. De kredietcrisis is uitgebroken en de ontwikkeling van de wijk is tot stilstand gekomen. De vraag dringt zich op of de grootse, ambitieuze opzet van deze jongste uitbreiding van Amsterdam, en met name het concept van de ‘Wijk zonder Scheidslijnen’, navolging verdient of aan herziening toe is.

2013 / 9789462032378 / Paperback met kleurafbeeldingen / 197 pagina
Lammers
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.