Christelijke gedichten, geloof hoop en liefde
search
  • Christelijke gedichten, geloof hoop en liefde

Christelijke gedichten, geloof hoop en liefde

€ 12,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 4-6 werkdagen
Christelijke gedichten / Fedde Nicolai ***

Over de auteur:Fedde Nicolai is geboren op 4 mei 1937 te Drachten(Fr.). Hij komt uit een gezin van acht kinderen. Alveertig jaar woont hij in Oude Pekela. (Gr.) Hij isgetrouwd en heeft drie kinderen en zes kleinkinderen.In het gezin waarin hij opgroeide nam zang en muziekeen belangrijke plaats in. Vaak werd dan ook bij hetorgel gezongen uit de bundel van Joh. De Heer.Daarnaast speelde Fedde een aantal jaren, met nogdrie broers, bij de Christelijke Muziekvereniging“Crescendo” te Drachten. Momenteel bespeelt hij nogmet veel plezier d...
Aantal
Dit boek wordt op bestelling gemaakt

 

Veilig betalen via Mollie

Christelijke gedichten / Fedde Nicolai ***

Over de auteur: Fedde Nicolai is geboren op 4 mei 1937 te Drachten (Fr.). Hij komt uit een gezin van acht kinderen. Al veertig jaar woont hij in Oude Pekela. (Gr.) Hij is getrouwd en heeft drie kinderen en zes kleinkinderen. In het gezin waarin hij opgroeide nam zang en muziek een belangrijke plaats in. Vaak werd dan ook bij het orgel gezongen uit de bundel van Joh. De Heer. Daarnaast speelde Fedde een aantal jaren, met nog drie broers, bij de Christelijke Muziekvereniging “Crescendo” te Drachten. Momenteel bespeelt hij nog met veel plezier de tuba in de plaatselijke muziek vereniging van Pekela. Gedurende de afgelopen twee jaren heeft hij zich bezig gehouden met het maken van eenvoudige christelijke gedichten. Elke week wordt er een gedicht van hem gepubliceerd in de Groninger Protestantse Kerkbode. Ook het maken van schilderijen is een onderdeel van zijn creatieve instelling. Het op de voorkant van deze bundel afgedrukte schilderij is van zijn hand.

Wat is de strekking van deze bundel? Om God, de schepper van hemel en aarde, doormiddel van eenvoudige gedichten, uit het dagelijks leven, te loven en te prijzen. En om de blijde boodschap van Gods liefde en trouw door te geven. Jezus zegt:” Ik ben met u, al de dagen, tot aan de voleinding der wereld.”(Matteüs 28 vers 20) Dat velen hierin steun en troost mogen vinden. Het thema van deze bundel is dan ook:“Geloof, hoop en liefde”

2008 / ISBN 9789085702481 / paperback / 84 pagina's
F. Nicolai
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.