Vanuit de duisternis naar 't licht
search
  • Vanuit de duisternis naar 't licht

Vanuit de duisternis naar 't licht

€ 17,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Vanuit de duisternis naar ‘t licht / Justus van Tricht

Met deze bundel heeft u mijn nieuwe gedichtenbundel in handen ‘Vanuitde duisternis naar ’t licht’. De gedichten zijn samengesteld naar aanleidingvan het coronavirus. Maar wel zo dat deze ook in een ander verband kanworden gelezen. Het is gemaakt om troost, bemoediging, hoop en verwachtingte bieden in voorkomende moeilijke tijden in het menselijk leven. Hetis geïnspireerd op Bijbelse en evangelische gronden, openstaand voor deinvloed van Gods Geest.

De bundel is rijkelijk voorzien van prachtig aanspreekbaar fotomater...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Vanuit de duisternis naar ‘t licht / Justus van Tricht

Met deze bundel heeft u mijn nieuwe gedichtenbundel in handen ‘Vanuit de duisternis naar ’t licht’. De gedichten zijn samengesteld naar aanleiding van het coronavirus. Maar wel zo dat deze ook in een ander verband kan worden gelezen. Het is gemaakt om troost, bemoediging, hoop en verwachting te bieden in voorkomende moeilijke tijden in het menselijk leven. Het is geïnspireerd op Bijbelse en evangelische gronden, openstaand voor de invloed van Gods Geest.

De bundel is rijkelijk voorzien van prachtig aanspreekbaar fotomateriaal. Justus A van Tricht heeft tijdens het schrijven van gedichten reeds 19 bundels op zijn naam staan. De huidige bundel is zijn 20e uitgave. Verder publiceert hij al 30 jaar gedichten op de Christelijke gedichtensite en heeft daar een eigen rubriek samen rondom Gods woord. Daarnaast is hij als organist verbonden in zijn woonplaats

Met zijn gedichten hoopt Justus Tricht veel lezers op positieve wijze te bereiken en te bemoedigen.

2020 ISBN 9789463283984 | Hardcover met afbeeldingen in kleur| 44 pagina's
Tricht

Specifieke referenties

isbn
9789463283984
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.