Dagboek
search
  • Dagboek

Dagboek

€ 15,95
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-4 werkdagen
Dagboek / Diana Kors

Eindhoven, begin jaren zeventig. Diana groeit op in een ‘Philipsgezin’, als jongste van drie kinderen. Ze voelt zich eenzaam en onbegrepen, vooral na het overlijden van haar vader. Alleen haar dagboek biedt troost. Ze snakt naar aandacht, begrip, geborgenheid. Naar liefde. Die meent ze te vinden in de veel oudere dirigent van het jongerenkoor. En later nog op veel andere plekken en bij andere mensen. Nergens vindt ze echt wat ze zoekt. Steeds komt ze in andere werelden terecht en vraagt ze zich af: is het normaal wat hier gebeurt? En wat vind ik eigenlijk ...
Aantal

 

Veilig betalen via Mollie

Dagboek / Diana Kors

Eindhoven, begin jaren zeventig. Diana groeit op in een ‘Philipsgezin’, als jongste van drie kinderen. Ze voelt zich eenzaam en onbegrepen, vooral na het overlijden van haar vader. Alleen haar dagboek biedt troost. Ze snakt naar aandacht, begrip, geborgenheid. Naar liefde. Die meent ze te vinden in de veel oudere dirigent van het jongerenkoor. En later nog op veel andere plekken en bij andere mensen. Nergens vindt ze echt wat ze zoekt. Steeds komt ze in andere werelden terecht en vraagt ze zich af: is het normaal wat hier gebeurt? En wat vind ik eigenlijk zelf? Ondertussen leert ze zichzelf en de mensen om haar heen steeds beter kennen. En bouwt ze zelf het thuis op waar ze zo naar verlangde.

Inmiddels is Diana al jaren gelukkig getrouwd met Nico en is ze (schoon)moeder en oma. Ze werkt als financieel manager en als (uitvaart)fotograaf, heeft een bedrijf als coach/mediator en is gemeenteraadslid. Eerder schreef ze het boek ‘Ik-kracht’.

Diana heeft haar omgeving nooit echt verteld hoe haar leven gelopen is. Via haar dagboeken neemt ze je mee in haar belevenissen van toen. Als lezer ervaar je dat actuele thema’s als loverboys en MeToo van alle tijden zijn – en wat er op de achtergrond kan spelen.

2024 | ISBN 9789463285537 | Paperback 148 pagina
Kors

Specifieke referenties

isbn
9789463285537
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.